Wpis z mikrobloga

Jedne z najpiękniejszych mrówek dostępnych na rynku. Sporych rozmiarów i do tego styl poruszania się. Gratulacje i oby kolonia się szybko rozrosła
  • Odpowiedz
@Polczlowiekpolzakolak: pewnie. Do akwarium piasek, za gniazdo będą robić probówki z wodą oddzielona wata, tak jak na zdjęciu. Jak się rozwinie kolonia to można łączyć probówki wężykami pcv. Mniej z tym nawet roboty niż z formikarium, bo nawadniac nie trzeba, formi to głównie większe kolonie i wygląd, a tak to stykają probówki w terrarium.
@kapsulka: a co tam masz? Sporo! Ja nie mam takich dużych kolonii jeszcze, kiedyś miałem
s_theCapt - @Polczlowiekpolzakolak: pewnie. Do akwarium piasek, za gniazdo będą robić...

źródło: comment_1610219268BdYhiuQDfImanSHtodjXym.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@eurolulu: @s_theCapt: Z tego co na szybko: To cholerstwo jest chyba z Australii, moze Cie nawet zabic jesli masz jakies alergie. (Antwiki-cholera jest taka strona). Z ciekawostek to chyba jest nawet jakis reliktowy gatunek prawie, w sensie ze sporo odmian juz wymarlo (i to IMO dobry kierunek XD). Ale generalnie zre i nektary i jest drapieznikiem. Anyway: OPie pomysl z pojazdami lego jest swietny, moze jeszcze bym sie
  • Odpowiedz