Aktywne Wpisy
Paulo12 +5
#gdansk #krakow #trojmiasto #turystyka #niepopularnaopinia #polska
Przetestowałem Kraków i Trójmiasto pod kątem jakości zycia.
To moja subietkywna i nieco obrazowa ocena.
Kraków 9/10
Przetestowałem Kraków i Trójmiasto pod kątem jakości zycia.
To moja subietkywna i nieco obrazowa ocena.
Kraków 9/10

affairz +438
Droga administracjo i moderacjo,
Wnoszę o upublicznienie danych moderatora który zbanował @mickpl a tym samym zapoczątkował koniec działania serwisu Wykop.pl
Swój wniosek motywuję tym, że przyszłe pokolenia na pewno będą ciekawe kto tak odj**ał i dobrze, gdyby personalia tej osoby znalazły się we wpisie o serwisie Wykop na Wikipedii - to jednak ciekawy i osobliwy kawał historii polskiego internetu.
Wnoszę o upublicznienie danych moderatora który zbanował @mickpl a tym samym zapoczątkował koniec działania serwisu Wykop.pl
Swój wniosek motywuję tym, że przyszłe pokolenia na pewno będą ciekawe kto tak odj**ał i dobrze, gdyby personalia tej osoby znalazły się we wpisie o serwisie Wykop na Wikipedii - to jednak ciekawy i osobliwy kawał historii polskiego internetu.
źródło: mickpl
Pobierz

źródło: comment_1609765132qWgiwcfA47b3IqjDCFX0pR.jpg
Pobierz@trzydrzwiowypentaptyk: byłem na święta w domu i między świętami a sylwestrem ciotka z wujem wpadli. To co będę u siebie w jaskini siedział, wyszedłem na kawę.
A po pół roku oczywiście szrot xDDDD
i dalej słyszymy
"a c-----y ten komputer, zacina mi się, trzeba będzie nowy kupić"
@Matrioszkawkieszeni:
- Wnusiu, bo do mnie coś facebook pisze
- Wnusiu
- najbliższa rodzinka cała ma zainstalowanego TeamViewera i mam ich dodanych do swojego konta, jak coś się chrzani to łatwiej zerknąć
- większość kompów w rodzinie aktualnie wybrane przeze mnie, z trochę lepszą konfiguracją, albo jakieś biznesowe poleasingowe - działa szybko, nie muli nic, rzadko są jakiekolwiek usterki. Najgorzej to wybrać dobry sprzęt a potem puścić członka rodziny samego do