Aktywne Wpisy

stary_grat +819
no chyba tu kogoś p------o jak ja mam przejść z wuzkiem z dzieckiem do przedszkola sie spieszymy? #samochodoza
źródło: image
Pobierz
andrzejdragan +144
Cześć,
nazywam się Andrzej Dragan, jestem fizykiem teoretykiem. Lewą ręką zajmuję się też fotografią i filmem, a w poprzednim tysiącleciu aktywnie działałem na amigowej demoscenie. 24. czerwca o 18:00 odbędzie się AMA z moim udziałem, na które Was serdecznie zapraszam. Od jakiegoś czasu robię co mogę, żeby ograniczać swoją obecność w publicznym obiegu, ale dla użytkowników Wykopu chętnie się z tego wyłamię, więc gdybyście mieli ochotę podyskutować, będę do Waszej dysproporcji :)
nazywam się Andrzej Dragan, jestem fizykiem teoretykiem. Lewą ręką zajmuję się też fotografią i filmem, a w poprzednim tysiącleciu aktywnie działałem na amigowej demoscenie. 24. czerwca o 18:00 odbędzie się AMA z moim udziałem, na które Was serdecznie zapraszam. Od jakiegoś czasu robię co mogę, żeby ograniczać swoją obecność w publicznym obiegu, ale dla użytkowników Wykopu chętnie się z tego wyłamię, więc gdybyście mieli ochotę podyskutować, będę do Waszej dysproporcji :)

źródło: comment_1609765132qWgiwcfA47b3IqjDCFX0pR.jpg
Pobierz@agdybytak: pewnie telewizor nie poświecony
@aegypius: praktycznie nie do kupienia. Ew jakieś nonamy z kraju trzeciego świata, ale ciężko. Niedawno kupowałem tv i myślałem, że unikne smart i nie ma szans. Ale taki OS LG jest spoko, nienachalny że swoją smartowością. Dużo opcji, ale byle telewizor z telegazeta potrafi przerastać dziadków, więc na niektórych nie ma rady, a na pozostałych całkiem spoko.
@agdybytak: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_16097831158MZOYPWrsOS2kIlpEc3j8X.jpg
Pobierz@dprtd: ja bym poszedl w inna strone - problem lezy w tym, ze ludzie (starzy) sa nauczeni braku odpowiedzialnosci za cokolwiek XD w wielu przypadkach wystarczylo by np tylko przeczytac co sie pojawia, to np. u mojej mamy jezeli pojawi sie jakakolwiek informacja to najpierw klika w losowy przycisk, potem zdziwiona
xD
muszę kupić kamerkę cofania...
nie wiesz jakie wejścia ma ten mój ekran w aucie...
itp xD
z uwagi na studiowanie infy jestem specjalista od montowania kamerek cofania w samochodach
@agdybytak: Banał kolego, polecam nadrobić podstawy w IT - tak zwane nieświęcone bity.