Aktywne Wpisy

Pandzia_art +66
źródło: 1000015138
Pobierz
Dogecoin +100
Mirki, u mnie w domu od lat jest najdziwniejsza tradycja wigilijna, którą babcia wymyśliła po jakiejś wojnie psychicznej z rzeczywistością.
Zanim karp zostanie zabity, każdy musi napić się łyka wody, w której pływał. Normalny łyk. Taki, co już po przełknięciu wiesz, że tego smaku nie wymażesz ani barszczem, ani opłatkiem.
Woda stoi w misce, karp krążył w niej pół dnia, czasem kichnął, czasem się zesrał, a babcia mówi, że to „esencja Wigilii”.
Uzasadnienie
Zanim karp zostanie zabity, każdy musi napić się łyka wody, w której pływał. Normalny łyk. Taki, co już po przełknięciu wiesz, że tego smaku nie wymażesz ani barszczem, ani opłatkiem.
Woda stoi w misce, karp krążył w niej pół dnia, czasem kichnął, czasem się zesrał, a babcia mówi, że to „esencja Wigilii”.
Uzasadnienie

źródło: comment_1609765132qWgiwcfA47b3IqjDCFX0pR.jpg
Pobierz@agdybytak: pewnie telewizor nie poświecony
@aegypius: praktycznie nie do kupienia. Ew jakieś nonamy z kraju trzeciego świata, ale ciężko. Niedawno kupowałem tv i myślałem, że unikne smart i nie ma szans. Ale taki OS LG jest spoko, nienachalny że swoją smartowością. Dużo opcji, ale byle telewizor z telegazeta potrafi przerastać dziadków, więc na niektórych nie ma rady, a na pozostałych całkiem spoko.
@agdybytak: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_16097831158MZOYPWrsOS2kIlpEc3j8X.jpg
Pobierz@dprtd: ja bym poszedl w inna strone - problem lezy w tym, ze ludzie (starzy) sa nauczeni braku odpowiedzialnosci za cokolwiek XD w wielu przypadkach wystarczylo by np tylko przeczytac co sie pojawia, to np. u mojej mamy jezeli pojawi sie jakakolwiek informacja to najpierw klika w losowy przycisk, potem zdziwiona
xD
muszę kupić kamerkę cofania...
nie wiesz jakie wejścia ma ten mój ekran w aucie...
itp xD
z uwagi na studiowanie infy jestem specjalista od montowania kamerek cofania w samochodach
@agdybytak: Banał kolego, polecam nadrobić podstawy w IT - tak zwane nieświęcone bity.