Aktywne Wpisy

moll +15
Powieje trochę paranoją zapewne, ale szukam #ksiazki dla preppersów, do survivalu czy innego bushcraftu - takiej jak dla debila, totalnie od podstaw, która pozwoli na "przetrwanie" w razie wojny albo innego kataklizmu. Najlepiej jakby było to w formacie, który można zapakować do plecaka ewakuacyjnego po lekturze.
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi

cichyyx +5

#sport #odchudzanie #rower
@kurczaczak:
źródło: comment_1608981060fIA0BxJQ8bineiFfR35jQL.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
W trzech przypadkach schudłem w życiu
1. jak miałem dietę wątrobową przez rok z racji na stan zdrowia i musiałem. Ogólnie nie jjesz absolutnie niczego co się normalnie je. To na koniec było 10kg mniej
2. jak pracowałem fizycznie, że cały czas na nogach, po paru miesiącach ludzie w pracy myśleli że mam
Wtedy po zapoznaniu organizmu z jaką kolwiek aktywnością musi być rekacja, skoro przyjemujesz X kalorii, a potem doszedł rower gdzie zacząłeś coś spalać i więcej energii zużywać to waga siłą rzeczy musiała spaść.
Moim celem nie jest chudnięcie, jeżdżę wyłącznie dla przyjemności. Zwłaszcza, że mam pracę przy biurku. Odżywiam się w miarę zdrowo (wszystkie posiłki przygotowuję sam, właściwie nie spożywam słodyczy ani słodkich napojów), tylko po prostu za dużo, ale nie zamierzam nic w tej kwestii zmieniać.
Po prostu uznałem to za zabawne, że jak zacząłem ćwiczyć,