Aktywne Wpisy
nowszyja +1223
Facet przez dwie godziny był masakrowany przez 3 kundle, jego kończyny były w takim stanie, że lekarze próbując go ratować musieli je odciąć, niestety mężczyzna zmarł. Jesteście w stanie sobie wyobrazić skalę jego cierpienia? Dlaczego to się wydarzyło? Bo państwo skapitulowało przed psiarzami. W normalnym kraju kundle po pierwszym pogryzieniu byłyby odebrane, a psiarz dostał taką karę, żeby nauczył się rozumu. Tutaj była klasyka: kobieta pogryziona wcześniej przez te psy musiała bujać

mirko_anonim +100
✨️ Dlaczego nie lubię firmowych integracji? Ⓘ
Dlaczego ludzi tak szokuje, że ktoś przychodzi do pracy, robi swoje i się zwija ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Dzisiaj dowiedziałem się, że w mojej firmie na koniec roku jest wielka duper gala podsumowująca rok z nagrodami i wgl i wiem, że mnie nie będzie na niej bo mam gdzieś firmowe integracje, zwłaszcza, że pracuję zdalnie i mam po prostu daleko
Ale wszyscy oczekują że będę
Dlaczego ludzi tak szokuje, że ktoś przychodzi do pracy, robi swoje i się zwija ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Dzisiaj dowiedziałem się, że w mojej firmie na koniec roku jest wielka duper gala podsumowująca rok z nagrodami i wgl i wiem, że mnie nie będzie na niej bo mam gdzieś firmowe integracje, zwłaszcza, że pracuję zdalnie i mam po prostu daleko
Ale wszyscy oczekują że będę
jaki smak
- kurczak 51.3% (429)
- 4 sery 48.7% (408)

#childfree #antynatalizm #czujedobrzeczlowiek #jestwpyte
źródło: comment_1607498631qWdYZSDKlNRJYtLYE72mzZ.jpg
PobierzAle oczywiście są wyjątki więc trzeba się wsłuchiwać w siebie, a nie robić pod namową.
@wkop2: pełna zgoda, piąteczka
@BarkaMleczna:
Widzisz słowo: trzeba?
@pedros92: ja to rozumiem jako "trzeba żyć zgodnie ze sobą" i nie dać sobie wmówić rodzicielstwa, jeżeli się go nie czuje
@Wyrelworelowany: Przecież zawsze jest o czym porozmawiać i co razem robić. Jakby tak nie było to ludzie by w ogóle nie wchodzili w dłuższe związki ¯\_(ツ)_/¯
@Zgrywajac_twardziela xD dobrze Mireczku. Przypomnij sobie to co napisałeś za 5-7 lat. Pozdrawiam!
@BarkaMleczna: Siedzę w ogródku dużo, hobby ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Wyrelworelowany: z ciekawości. Gdyby za 5-7 lat powtórzył to samo, to odpowiedziałbyś "ok, tak bywa", czy kazał mu się zgłosić za kolejne 7 lat? ( ͡° ͜ʖ ͡°)