Jak wspaniale jest nie mieć dzieci, i mieć #rozowypasek który też nigdy ich mieć nie chce. W domu cisza, spokój i porządek, żadnych wrzasków, krzyków, i porozwalanych wszędzie zabawek i śmieci, tylko ja i moja ukochana @Sandrinia (。◕‿‿◕。) Kiedy chcemy to sobie wychodzimy, kiedy nie chcemy to sobie piwniczymi cały weekend i się opierd*lamy, cały czas wolny dla nas, pełny relaks. A i na drobne przyjemności przeważnie zawsze się znajdzie jakiś cash, bo na gnoja nie trzeba wydawać. Tak właśnie trzeba żyć, mówię Wam Mirki, Mirabelki, nie dajcie sobie wmówić że potrzebujecie dziecka jak go nie chcecie ( ͡~ ͜ʖ͡°)
@Zgrywajac_twardziela: ja jestem w takiej samej sytuacji, ale wierzę, że istnieją ludzie, którzy szczerze chcą dzieci i ja szanuję ich wybór :P Po prostu tego nie rozumiem. Ale fakt, wolność wynikająca z nieposiadania potomstwa jest dla mnie osobiście rzeczą nadrzędną.
@krytyk__wartosciujacy: zawsze mnie bawi jak ktoś uważa, że to jest jakiś srogi pocisk ;) Ludzie, którzy nie chcą mieć dzieci, mają całkowicie w dupie wielką misję przekazania genów i wytknięcie tego nie robi na nas żadnego wrażenia.
@sotarKratos: Mnie to smuci, ze większość ludzi robi sobie dziecko, żeby im miał kto na starość dupe podcierać ( ͡°͜ʖ͡°) a wam życzę wszystkiego dobrego. Ja im jestem starsza, tym tez coraz mniej chce mieć dzieci
uważaj żeby różowa nie złapała tzw syndromu macierzyskiego ( ͡º͜ʖ͡º)
Nie złapie, nawet o tym jakiś czas temu rozmawialiśmy. Nie lubi dzieci tak samo jak ja, i nawet jakby hormony ją ogłupiały to przecież będzie w stanie racjonalnie myśleć ( ͡~ ͜ʖ͡°)
#childfree #antynatalizm #czujedobrzeczlowiek #jestwpyte
źródło: comment_1607498631qWdYZSDKlNRJYtLYE72mzZ.jpg
Pobierz@krytyk__wartosciujacy: zawsze mnie bawi jak ktoś uważa, że to jest jakiś srogi pocisk ;) Ludzie, którzy nie chcą mieć dzieci, mają całkowicie w dupie wielką misję przekazania genów i wytknięcie tego nie robi na nas żadnego wrażenia.
Nie złapie, nawet o tym jakiś czas temu rozmawialiśmy. Nie lubi dzieci tak samo jak ja, i nawet jakby hormony ją ogłupiały to przecież będzie w stanie racjonalnie myśleć ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Kolejny Pan ojciec roku widzący w swoim potomstwie smaller version of us?
źródło: comment_1607501102MwIQlZ22jnHC138QwhcCZp.jpg
PobierzZ tych którzy nie chcą mieć i śmieszy ich czyjś wybór. Bo jak to tak zaakceptować że ktoś chce coś innego niż JA.
Z tamtych bo oni mają i tu też musisz mieć.
Ja mam ale nie narzucam nikomu mojego wyboru.