Wpis z mikrobloga

Jak wspaniale jest nie mieć dzieci, i mieć #rozowypasek który też nigdy ich mieć nie chce. W domu cisza, spokój i porządek, żadnych wrzasków, krzyków, i porozwalanych wszędzie zabawek i śmieci, tylko ja i moja ukochana @Sandrinia () Kiedy chcemy to sobie wychodzimy, kiedy nie chcemy to sobie piwniczymi cały weekend i się opierd*lamy, cały czas wolny dla nas, pełny relaks. A i na drobne przyjemności przeważnie zawsze się znajdzie jakiś cash, bo na gnoja nie trzeba wydawać. Tak właśnie trzeba żyć, mówię Wam Mirki, Mirabelki, nie dajcie sobie wmówić że potrzebujecie dziecka jak go nie chcecie ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

#childfree #antynatalizm #czujedobrzeczlowiek #jestwpyte
Zgrywajac_twardziela - Jak wspaniale jest nie mieć dzieci, i mieć #rozowypasek który ...

źródło: comment_1607498631qWdYZSDKlNRJYtLYE72mzZ.jpg

Pobierz
  • 451
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

poświęcamy i się za parę miesięcy pobieramy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Sandrinia: oho, ciekawe, czy po ślubie zaczną się pytania zatroskanej rodzinki :D Wtedy możecie im podrzucić linka do tego wątku, będzie widowisko
  • Odpowiedz
@Wyrelworelowany: dzięki, jesteśmy po przejściach i jest to nasza pierwsza udana relacja w życiu, pierwszy raz jesteśmy serio szczęśliwi i naprawdę się dogadujemy, rok mieszkamy ze sobą i cudownie nam się razem żyje. Każdemu życzę tak udanego związku.
@BarkaMleczna: właśnie najlepsze, że jego rodzice wiedzą o tym i nie naciskają. Mamy bardzo małą rodzinę. Moi mają w dupie, bo się mnie wyrzekli za to, że odeszłam z ich
  • Odpowiedz
Niech każdy żyje jak chce. Ten post krzyczący " patrzcie jak jest cudownie " wygląda jakbyście zakładali że ludzie z dziećmi maja słabo i w ogóle, że to jest śmieszne? Śmieszne, że ludzie mają dzieci xD ? Czy że oni mają tak ujowo a wy tak super i oni są głupi. Tylko czemu często się decydują na kolejne i czemu mało kto mówi że ŻAŁUJE że tamtego wieczoru jednak nie założył gumy.
  • Odpowiedz
@rand0mized Po prostu gość podświadomie przeczuwa bezcelowość swojej egzystencji i ma wątpliwości czy to jednak jest taka świetna decyzja, więc szuka potwierdzenia na portalu ze śmiesznymi obrazkami.
  • Odpowiedz