Aktywne Wpisy

denazyfikacja +896
#z-------------j #l-------------j
źródło: image_picker_BE669346-2A9D-408E-95DF-5F925A3384CF-77716-000009F589942C5B
Pobierz
michael-jordant +264
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#childfree #antynatalizm #czujedobrzeczlowiek #jestwpyte
źródło: comment_1607498631qWdYZSDKlNRJYtLYE72mzZ.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Sandrinia: Chyba nie do końca dobrze się zrozumieliśmy ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie czytałem całego wątku ale z kilku Waszych wypowiedzi i samego wpisu wygląda to tak, jak byście byli parą, która przez nikogo nie zaczepiana, staje na ulicy, wskazuje palcem na ludzi z wózkiem i
@Smierdzimizdupy: No to już jak sobie chcesz ¯\_(ツ)_/¯
Ciężko to wytłumaczyć, chodzi o takie cieplo rodzinne. Jak córka jedzie do babci czy na wakacje to przez chwilę jest fajnie ale po jednym dniu już jest tak pusto i smutno jakoś.
Myślę że jeżeli się kochacie to
My tam czujemy ciepło rodzinne i bez dzieci ¯\_(ツ)_/¯ Naszą więź wzmocni co najwyżej ich nieposiadanie
I nie wmawiaj, że 100% kobiet w pewnym momencie życia na pewno pragnie dziecka, no błagam XD moja matka i babcia są przykładem
No i tak właśnie objawia się brak dojrzałości o którym wspomniałem. Dzieci w szkole też naśmiewają się z innych nie wiedząc, że mogą tym kogoś urazić. To że ciebie coś bawi, nie oznacza, że kogoś innego ma również bawić, więc nie dziw się, że ludzie reagują jak
Komentarz usunięty przez autora
I co to ma wnosić do dyskusji, nasz związek ma mi się teraz wydać mniej udany czy o co chodzi? xD
Marka zacna. Pozdrawiam...