Wpis z mikrobloga

@Bocianelli: wyraziłem swoją opinię, napisałem czemu uważam tak, a nie inaczej. Możesz się że mną nie zgadzać, jednak nie wiem o co chodzi z tą ogładą? Mam się kryć z tym co myślę? Nie mam zamiaru, przecież jeśli się wstydzę jakichś swoich poglądów, to znaczy, że podświadomie rozumiem, że się mylę. A ty kryjesz się ze swoimi poglądami?( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@MEKORRO: człowieku nigdzie tego nie napisałem. Każdy mógł mieć inne powody, większość pewnie była wcielona siłą. Fajnie że ignorujesz większość rzeczy które do ciebie piszę i czepiasz się jednej, a i tak nie trzymasz się dokładnie moich słów. Życzę miłego dnia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@MEKORRO: Ehh, na pewno, kiedyś zrozumiesz przesłanie tej ogłady i nie chodziło o słownikowe znaczenie tego słowa. Nie kryje się ze swoimi poglądami ( ͡° ͜ʖ ͡°). Powtórzę się, może naiwnie, jednak dalej nie wierzę, że to co piszesz to twój jasno sprecyzowany przemyślany światopogląd, pomijając już tutaj twoją uciesze tworząc takie wątki. Na koniec myśle, że zbyt płytko wszystko to jest analizowane przez Ciebie. A
  • Odpowiedz
@Bocianelli: na dzień dzisiejszy nie znalazłem żadnego dowodu na to, że istnieje lepsze podejście do życia niż myślenie o sobie. Może niektórzy potrzebują żeby ktoś im mówił co powinni robić, co muszą a czego nie wolno. Ja tego nie potrzebuję, co nie znaczy że zawsze staję okoniem.
Czy zaryzykował bym życie, żeby uratować ciebie? Tak. Czy zaryzykował bym życie żeby bronić dóbr materialnych? Nie.
  • Odpowiedz
Oj jak kisne z takich zjebow jak op.
Kiedyś ludzie nie bali się iść na wojnę za kraj i czasem biegali w maskach gazowych, a teraz żeby nie nosić szmatki na twarzy powołują się na konstytucję i atakują ochroniarzy i ekspedientki w sklepie xDD
  • Odpowiedz
@MEKORRO: Co za parówa. W razie wojny twoje jakiekolwiek zaangażowanie i tak by nie było potrzebne. Oczami wyobraźni widzę fajtłapę, która stara się wypierać trudną do zniesienia rzeczywistość- jesteś zjebem, obaj to wiemy. Nie możesz utożsamiać sie z ludźmi, ktorzy oddawali życie w obliczu napaści przez wroga, bo jesteś ich psycho-fizycznym przeciwieństwem
  • Odpowiedz