Aktywne Wpisy

NarciarzFarciarz +256
Czas na ostatni wpis z mojej serii #emigracja w #kanada
POWRÓT DO POLSKI PO DWÓCH LATACH W KANADZIE
Wyjeżdżając do Kanady mieliśmy plan zostać tam na stałe lub w najgorszym wypadku- przepracować 5 lat i wrócić do Polski z wielkimi oszczędnościami. Wytrzymaliśmy prawie dwa lata. Kanada nas zmieliła i wypluła.
WPIS
POWRÓT DO POLSKI PO DWÓCH LATACH W KANADZIE
Wyjeżdżając do Kanady mieliśmy plan zostać tam na stałe lub w najgorszym wypadku- przepracować 5 lat i wrócić do Polski z wielkimi oszczędnościami. Wytrzymaliśmy prawie dwa lata. Kanada nas zmieliła i wypluła.
WPIS
źródło: 20250713_192451
Pobierz
Cztero0404 +264
Nie, to nie prawda. Chińska maszyna marketingowa/propaganda wcale nie wjechała na grubo do polski, pan chińczyk wcale nie kręci korbą płacąc za reklamę chińskich aut wszyscy się pozytywnie o nich wypowiadają dla tego, że są takie dobre ( ͡° ͜ʖ ͡°) #samochody #motoryzacja #polska #europa #gospodarka
źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-09-14_193448_www.youtube.com
Pobierz

Poglądy polityczne naszego zespołu są zróżnicowane, dlatego zarzuty o nagonkę na konkretne partie są całkowicie bezpodstawne. Wierzymy, że każde ugrupowanie ma do zaoferowania coś ciekawego, ale uważamy też, że Wykop nie jest miejscem odpowiednim do politycznej agitacji, dlatego podkreślamy raz jeszcze - wszystkie znaleziska zawierające namowy do głosowania lub mające na celu promowanie programu wyborczego którejkolwiek partii, a także wszystkie inne działania uznane przez nas za działania agitacyjne będą kategorycznie usuwane z serwisu.
Wrzuciłem to wiele dni temu i to nie jest moja wina kto i gdzie to umieści, nie uważasz?
A czy jesteś za Korwinem, czy nie jesteś to strasznie mi to wszystko jedno. Nawet przez chwilę mnie to nie interesowalo.
swoją drogą ciekawe czy kolega zalinc ma konto na wykopie? poCSIowałem chwile ale albo dobrze się kryje albo nie ma ;)