Aktywne Wpisy

WielkiNos +335
Jesteś psiarzem i kupujesz sobie pitbulla. Czytałeś, że pitbulle to psy do niańczenia dzieci, oglądałeś tyle zdjęć i filmów, na których pitbull śpi z dzieckiem, więc sam też tak zaczynasz robić, no bo czemu nie?
Pewnego razu spokojnie zasypiasz. Kiedy się budzisz znajdujesz swoje 9 miesięczne dziecko martwe w kałuży krwi z połamaną czaszką i zmiażdżonym przez ukochanego pieska mózgiem, a obok biedny niezrozumiany przez nikogo pitbull macha ogonkiem i chce się bawić.
Pewnego razu spokojnie zasypiasz. Kiedy się budzisz znajdujesz swoje 9 miesięczne dziecko martwe w kałuży krwi z połamaną czaszką i zmiażdżonym przez ukochanego pieska mózgiem, a obok biedny niezrozumiany przez nikogo pitbull macha ogonkiem i chce się bawić.
źródło: temp_file4047760282311527935
PobierzCo mają w glowie ludzie kupujący jakies obligacje w tych czasach zamiast jakichś roznych generational wealth stockow? Rozumiem jak ktoś jest instytucja finansowa zarzadzajaca miliardami innych osob i musi takie rzeczy kupowac bo nie ma innego wyboru, ale jaki proces myślowy przechodzi w głowie osoby prywatnej ktora kupuje obligacje 5% zeby miec 5k zysku ze 100k wlozonych?
#gielda #inwestycje
#gielda #inwestycje

Poglądy polityczne naszego zespołu są zróżnicowane, dlatego zarzuty o nagonkę na konkretne partie są całkowicie bezpodstawne. Wierzymy, że każde ugrupowanie ma do zaoferowania coś ciekawego, ale uważamy też, że Wykop nie jest miejscem odpowiednim do politycznej agitacji, dlatego podkreślamy raz jeszcze - wszystkie znaleziska zawierające namowy do głosowania lub mające na celu promowanie programu wyborczego którejkolwiek partii, a także wszystkie inne działania uznane przez nas za działania agitacyjne będą kategorycznie usuwane z serwisu.
Komentarz usunięty przez moderatora
A POLITYKA I TAK JEST UKRYTA, WIEC BRAWO WYKOP!!
@mactrix: no i bardzo dobrze, że ci lata, super, teraz znajdź mi punkt regulaminu wg którego moje znalezisko powinno być usunięte, a jak nie to zakopuj i tyle - tak przynajmniej będzie uczciwie.
jakieś porównania do worka gówna sobie zostaw dla siebie, bo kolegami nie jesteśmy.
1845 wykopów vs 83 zakopy mówi samo za siebie...
Regulamin serwisu określa, że wszystkie treści muszą być zgodne z dobrymi obyczajami oraz zasadami współżycia społecznego. W wyniku przeprowadzonej przez nas ankiety (ale także codziennych obserwacji) wynik był dość jednoznaczny - użytkownicy wyraźnie życzyli sobie usuwania
Nowomowa polityka. Żal chłopie, żal, że musicie się łapać takiej mowy trawy.
Jest "legalny" ;)
Bo przecież nie chodzi tu o jakąś agitację, a po prostu o podzielenie się wywiadem, którego jestem autorem.
http://korwin-mikke.blog.onet.pl/3480429,430879251,1,200,200,89057464,430904988,4857846,50,forum.html
Teraz to już agitacja...
Jak zniknie taka opcja, nie będę miał nic przeciwko "odpolitycznianiu"! Dotąd myślałem, ze taka decyzja jest zasadna głównie w czasie tzw "ciszy wyborczej"?
Komentarz usunięty przez autora