Aktywne Wpisy
123412341234 +629
Chciałem Wam pokazać na jakim poziomie są obecnie przegrywy. Jest to kolejny taki wpis. Chciałbym, żeby jak najwięcej osób zobaczyło istotę tej sekty i jej członków.
źródło: 1000013604
Pobierz
Gmeras +879
Mirki i Mirabelki bardzo was proszę trzymajcie kciuki za moją różowa by wyszła bez szwanku leży od piątku na Intensywnej terapii (╯︵╰,) #chcesiewyzalic

Poglądy polityczne naszego zespołu są zróżnicowane, dlatego zarzuty o nagonkę na konkretne partie są całkowicie bezpodstawne. Wierzymy, że każde ugrupowanie ma do zaoferowania coś ciekawego, ale uważamy też, że Wykop nie jest miejscem odpowiednim do politycznej agitacji, dlatego podkreślamy raz jeszcze - wszystkie znaleziska zawierające namowy do głosowania lub mające na celu promowanie programu wyborczego którejkolwiek partii, a także wszystkie inne działania uznane przez nas za działania agitacyjne będą kategorycznie usuwane z serwisu.
Szczerze mówiąc NIC A NIC mnie nie interesuje co Pan Janusz wypisuje na swoim blogu, ja tego postu nie czytałem (widziałem go po fakcie, bo ktoś o nim napisał w komentarzach pod moim znaleziskiem), więc oskarżanie mnie o bycie marionetką jakiegokolwiek polityka obraża mnie, powiem szczerze, że nawet dość mocno (tak, jestem wzburzony), ponieważ cenię sobie własną wolność i
Komentarz usunięty przez autora
Boże, kolejny poszukiwacz teorii spiskowych...
Komentarz usunięty przez autora
@Ryu: zapomniałeś o Putinie i cyklistach!