Aktywne Wpisy

simpiara +104
Dla miłośników zwierzaków (albo i nie)
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).

solejukowski +7
Tak właściwie to jakie są takie konkretne i realne oczekiwania tej grupy antypsiarzy tutejszej? Jakbyście wysłali swojego wysłannika do premiera, to czego by od niego chciał?
#psiarze
#psiarze

Dzisiaj oświadczyłem, że nie zamierzam klęczeć, ani się modlić, ani odbywać żadnych rytuałów kościelnych, zgodnie z moimi przekonaniami i tu zaczęły się problemy. Dołączam screena ;)
#wesele
źródło: comment_15959659790dZTjywL7IJK7HovAXiW4c.jpg
PobierzJak powinien postąpić?
Jako kumpel, przyjaciel powinieneś zrobić wszystko, by było dla nich wyjatkowo w tym dniu.
@lunaria: ja też nawet nie...
@enten: coś ci się pomyliło wykopku. te zasady to najwyżej niewchodzenie w ubiorze dyskotekowym i zachowanie ciszy, a nie udawana partycypacja w tzw. sakramentach.
@helga-von-klusken co za głupota i ciemnota religijna. Jak ci to obojętne to czy przykładowo poszłabyś do meczetu z koleżanką muzułmanką, padła na kolana i wyznała wiarę w Mahometa oraz oddała mu swoje życie?
Trzeba nie mieć żadnego honoru i być fałszywą osobą, żeby tak
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Stary, postępuj zgodnie ze swoimi zasadami i nie daj ich sobie odebrać, bo w końcu przestaniesz mieć szacunek do samego siebie. Narzeczeni wiedzieli, że jesteś niewierzący, więc bezczelnością jest wymagać od Ciebie modlitw,
Komentarz usunięty przez moderatora
@tamto-to-tamto w sam punkt
@somskia: Bo op to pedau i to jest bait ( ͡° ͜ʖ ͡°)