Aktywne Wpisy

jak robicie płatki śniadaniowe to najpierw dodajecie mleko czy najpierw dodajecie płatki?
źródło: image_picker_638EE3B9-DB6D-4078-A644-81425B42ADCE-15339-000001B54BBA75D5
Pobierz
jmuhha +9
Efekty moich dermokosmetyków lvl 27
źródło: 1000018264
Pobierz

https://twitter.com/nexy_ness/status/1276102059465605126?s=09
#niepopularnaopinia #szkola #edukacja #c---------------a
źródło: comment_15931494359YkEMYqzePTQLX35OKaI9j.jpg
PobierzWłaśnie o to chodzi w tej akcji. Żeby dzieci nie uczyły się dla pasków, tylko dla siebie. Wiedza zdobyta dzięki motywacji wewnętrznej zostaje z dzieckiem na dłużej, rozwija umiejętności samoregulacji i samorealizacji oraz wpływa pozytywnie na samoocenę. Dzieci zamiast uczyć się dla siebie (dla swoich postępów), uczą się żeby być najlepsi -
źródło: comment_1593152647A3d192eZjQUbwznqwCe51U.jpg
PobierzSerio, zajęło mi całe studia i jeszcze kilka lat, żeby ogarnąć się z tego systemu. Do
Najlepsza motywacja to w------l od starego i p---------e cale zycie ze jestes glupi co nie?
@wojt4ss: Hodowlą pierdół i życiowo nieporadnych to jest dzisiejszy system szkolnictwa, stawiający na bezmyślne kucie na pamięć, zamiast na kreatywność i indywidualność. Owa nauczycielka właśnie się z tego wyłamuje.
To świadome krzywdzenie tych dzieci które ciężko pracowaly żeby go zdobyć "staroświecką" metoda czyli nauką. Tylko ktoś kto nigdy takiego paska nie zdobył mógł na takie coś wpaść. Pewnie jakiś pokrzywdzony.
@wojt4ss: ...poza tym, myślę, że jeszcze większe zderzenie z rzeczywistością będą miały kujony, które zaraz po skończeniu studiów zdadzą sobie sprawę, że pracodawcy głęboko gdzieś mają ich piątki i szóstki, a w samej szkole nie nauczyli się niczego wartościowego ( ͡º ͜ʖ͡
@Jakly Po tym co tu piszesz mniemam, że nie miałaś nigdy paska w podstawówce. Nie wymaga on zajebistej pamięci, ani niczego do roboty poza nauką. Wymaga on dla przeciętnego czlowieka jakiegoś wkładu własnego tj. sumiennego odrabiania prac domowych i przygotowania się do sprawdzianów. Miewałem paski w