Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 96
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1313
@teddyef: zajebiste, miałem przed oczami ten film jak to czytałem, wszystko w ciemnych, burych kolorach. Jakubik w granatowym dresie z dwoma białymi paskami.
  • Odpowiedz
@teddyef bylo wesele, teraz dom dobry, to następne musi byc cos co odpowiada Róży, moze Tulipan, bo typ ewidentnie leci od nowa ze swoja filmografia. Historia bedzie o Ukraince która opiekuje sie Polak i o historii tych dwóch narodow żeby odpowiadała dzisiejszym czasom. Masz talent to moze cos wymyslisz
  • Odpowiedz
@teddyef: widzę oczami wyobraźni klaskających dupami krytyków, śpiewających peany na temat surowej acz klinicznej prezentacji przekroju polskiego społeczeństwa, problemów w oświacie i wszechogarniającego alkoholizmu.

Smarzowski stał się Patrykiem Vegą. Po prostu dla innej widowni
  • Odpowiedz
bo ktoś przecież musi wyruchać kinge preis, smarzol nam nie odpuści takiej obrzydliwości

nie jest w stanie wyruchać nawet k---y (iwona wszołkówna).

@teddyef: Usmarkałem się XDDD

Btw Dlatego mnie bawią ci wszyscy ludzie, którzy płaczą, że AI zabija artyzm, bo prawdziwa twórczość ma duszę, a AI to tylko model, który się posługuje schematami i „skleja” tylko dane, którymi był zasilony, po czym jesteś w stanie napisać takie podsumowanie dla każdego
  • Odpowiedz
Dlatego mnie bawią ci wszyscy ludzie, którzy płaczą, że AI zabija artyzm, bo prawdziwa twórczość ma duszę, a AI to tylko model

@stanleymorison: z jednej strony - artyści od zawsze jęczą xD
No a z drugiej - ja taką Twórczość przez "T" powiązuję też z oryginalnością, a tego AI akurat nie ma - i to mój jedyny zarzut ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz