Aktywne Wpisy
Dawul +200
Bawią mnie niesamowicie te potężne analizy wykopków, o tym że problemy z demografią wynikają, z tego że ludzie nie dostają mieszkania w wieku 25 lat, a jak ktos sie z nimi nie zgadza to boomer xD.
Tymczasem ludzie na początku lat 2000 potrafili wyjezdzac z Polski zagranice sprzedawac swoje wlasnosciowe mieszkania w Polsce, zeby zyc w kilka osob w wynajmowanym domu czy mieszkaniu i tam robic dzieci.
Dajcie już tym wykopkom za
Tymczasem ludzie na początku lat 2000 potrafili wyjezdzac z Polski zagranice sprzedawac swoje wlasnosciowe mieszkania w Polsce, zeby zyc w kilka osob w wynajmowanym domu czy mieszkaniu i tam robic dzieci.
Dajcie już tym wykopkom za

ponsulek +386

https://twitter.com/nexy_ness/status/1276102059465605126?s=09
#niepopularnaopinia #szkola #edukacja #c---------------a
źródło: comment_15931494359YkEMYqzePTQLX35OKaI9j.jpg
Pobierz@anonimowyrozmowca: jprdl xD metoda kija i marchewki nawiązuje do dawania marchewki na sznurku na kiju przed osłem, czyli stawianie celów i motywowanie.
Polacy oczywiście rozumieja to instynktownie jako napierdaIanie dziecka lub dawanie mu nagrody materialnej xD
@bolorollo: Nie no, miałam na myśli takie paski w klasach 1-3 ;) I to nie mogłoby być jako obowiązek, tylko
Jedne dzieci dostają, inne patrzą z zazdrością. Tak samo jak w życiu.
@factoryoffaith_: ale wiesz, że poważna nauka to nie jeżdżenie palcem po mapie, tylko często siedzenie godzinami nad tematami, które nas nie interesują?
Pisałem, że nie chodzi mi o bezużyteczne ciekawostki, tylko o faktyczne kwalifikacje, które zdobywa się przez wytrwałość, a nie
@TurboDynamo: sobie powinieneś współczuć, jak tylko takie wysrywy umiesz pisać. Przecież to kwalifikuje się na jakąś niepełnosprawność.
@TurboDynamo: jeśli człowiek jest jest dużo wart sam z siebie, to nie potrzebuje się rozwijać, bo już jest wartościowy.
Komentarz usunięty przez autora
@TurboDynamo: a co do tego, bo edytowałeś:
To nie jest kwestia bycia napaleńcem, tylko czerpanie przyjemności z samej