Aktywne Wpisy
Wilk__95 +105
Do wszystkich osób publikujących treści pod tagiem #sebcel na Wykop.pl
Granica została przekroczona. To, co od dłuższego czasu pojawia się pod tym tagiem, nie jest krytyką, tylko zorganizowanym hejtem, który narusza moje dobra osobiste i wizerunek. Każda kolejna próba ośmieszania, zniesławienia czy ataku będzie traktowana jako dowód w sprawie.
Nie interesują mnie anonimowe docinki, bo „anonimowość” w internecie kończy się w momencie, gdy sprawą zajmuje się sąd. Wbrew temu, co niektórzy sądzą,
Granica została przekroczona. To, co od dłuższego czasu pojawia się pod tym tagiem, nie jest krytyką, tylko zorganizowanym hejtem, który narusza moje dobra osobiste i wizerunek. Każda kolejna próba ośmieszania, zniesławienia czy ataku będzie traktowana jako dowód w sprawie.
Nie interesują mnie anonimowe docinki, bo „anonimowość” w internecie kończy się w momencie, gdy sprawą zajmuje się sąd. Wbrew temu, co niektórzy sądzą,

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#polska #pytanie
Bo roznica jest taka ze ci co to robia ida do parabankow czy chwilowek. A ze wszyscy wiedza ze to lichwa i zlodziejstwo to normalny czlowiek raczej stara sie tego unikac i idzie do banku gdzie masz juz teoche biurokracji.
Stad tak latwo wziac kredyt na twoj dowod, bo zlodziej nie idzie
Komentarz usunięty przez autora
@Gviazdor:
nie wiem, jakie tysiunc wymagan musisz spelnic, ale jak przyszedlem do banku z dowodem osobistym, to pol godziny pozniej wyszedlem z kredytem na 100k...
Nowy klient
Komentarz usunięty przez autora
Zero weryfikacji, zdjęć dowodu nie trzeba wysyłać, tylko PESEL.