Jak to jest, że jak ja chcę wziąć kredyt np na auto to muszę spełnić tysiunc wymagań, a jak ktoś przypadkiem znajdzie mój dowód na ulicy to nagle może sobie dupnąć na mnie kredycik jakby to było kupienie wody mineralnej xD #polska #pytanie
@Gviazdor: @rebahr: ja kiedyś zgubiłem na drugi dzień zgłosiłem a na trzeci dostałem list że wzięto pozyczke chyba 1.5k :) na szczęście dzięki temu że zgłosiłem wcześniej na policję to ona to ogarnęła
@Gviazdor: No to jak bierzesz kredyt na samochód za 200k to się nie dziwie, że bank nie chce udzielić kredytu ( ͡°͜ʖ͡°). Auto za 200k to się bierze w leasing, albo najem, a nie kredyt.
@Madridista98 przecież właśnie tym firmom o to chodzi, żeby łatwo wziąć kredyt, który potem można ściągać z bandyckim odsetkami. Pół bańki nikt ci na dowód nie da, ale 5 pożyczek po 5 tysięcy w różnych firmach dostaniesz w kilka minut, tylko do spłaty nie 25, ale 100 tysięcy.
#polska #pytanie
Wierz dalej w takie bajki...
@Madridista98: taki hajsik powinien być prelewany na konto posiadacza dowodu założone wcześniej niż "wczoraj".
Komentarz usunięty przez autora