Aktywne Wpisy
Wilk__95 +105
Do wszystkich osób publikujących treści pod tagiem #sebcel na Wykop.pl
Granica została przekroczona. To, co od dłuższego czasu pojawia się pod tym tagiem, nie jest krytyką, tylko zorganizowanym hejtem, który narusza moje dobra osobiste i wizerunek. Każda kolejna próba ośmieszania, zniesławienia czy ataku będzie traktowana jako dowód w sprawie.
Nie interesują mnie anonimowe docinki, bo „anonimowość” w internecie kończy się w momencie, gdy sprawą zajmuje się sąd. Wbrew temu, co niektórzy sądzą,
Granica została przekroczona. To, co od dłuższego czasu pojawia się pod tym tagiem, nie jest krytyką, tylko zorganizowanym hejtem, który narusza moje dobra osobiste i wizerunek. Każda kolejna próba ośmieszania, zniesławienia czy ataku będzie traktowana jako dowód w sprawie.
Nie interesują mnie anonimowe docinki, bo „anonimowość” w internecie kończy się w momencie, gdy sprawą zajmuje się sąd. Wbrew temu, co niektórzy sądzą,

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#polska #pytanie
Komentarz usunięty przez autora
@Kien: trzeba tej karty używać? a jak np. w ciągu miesiąca zrobię na tą kartę np. na 100zł to też się sensownie wlicza w
Dopóki masz udokumentowane b2b to lepiej te 15k mieć. Ex pracownik banku here. Historia kredytowa pomaga, ale podstawą jest udokumentowany dochód (no chyba, że już jest ofertówka to nic nie trzeba). Na historię kredytową to mogą zerknąć przy hipotece. Aczkolwiek oczywiscie uop na czas nieokreslony to najlepsza opcja (dla obu stron, bo najmniej dokumentow).