Aktywne Wpisy
Davvs +1102
karpiniusz +316
Sąsiad nosacz dzwonił przez domofon żebym przeparkował bo zająłem mu "jego miejsce". Odmówiłem bo to zwykle osiedle i nie ma tu prywatnych miejsc (każdy parkuje gdzie akurat wolne). Postanowił mnie więc zastawić. Półgodziny później najwyraźniej stwierdził że mam za dużo miejsca i jakoś wyjadę więc przeparkował jeszcze bliżej. Straż miejska wezwana, czekam na rozwój sytuacji (może sam dostanę mandacik ale warto będzie) ( ͡º ͜ʖ͡º)
#bekazpodludzi #
#bekazpodludzi #
Ps. Wynik ankiety jak na wykop jest i tak budujący.
Link do rzeczonego wpisu: https://www.wykop.pl/wpis/43570455/czy-uwazasz-dawanie-klapsow-za-dobra-metode-wychow/
#oswiadczenie #dzieci #rodzina #polska #rodzice #wychowanie #pedagogika #psychologia #patologiazewsi #patologiazmiasta
@zenekklocek przecież op nic nawet nie napisał o przemocy psychicznej. Wiadomo że ona istnieje i jest mega szkodliwa dla dziecka, ale tu jest inny temat.
Przemoc fizyczna jest w Polsce ogromnym problemem, bo dla ludzi dziecko to taki nie do końca człowiek i nie trzeba respektować wszystkich praw dla niego. Swojej różowej też byście strzelili kontrolnego plaskacza na ryj gdyby was uparcie nie słuchała w czymś?
Bo jeśli tak, to współczuję,
- Jak mówiłem, dostałem raz w życiu lanie, zanim weszły te ustawy, że za to grozi więzienie. Nikt mnie nie bił kablem od prodzidza, pasem, ani żadną inną bronią. Nie jestem też z patologicznego środowiska, nikt w rodzinie nie