Wpis z mikrobloga

Josephie1992r, robisz tak, jak nie możesz się zdecydować czy piszesz luźno czy oficjalnie. Jak już się jest w socialach i na portalach, które to wspierają, to bardziej na miejscu jest użycie nazwy użytkownika, np: @joseph1992r
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 9
@ipkis123: wbrew pozorom może to pytanie miało więcej sensu niż się wydaje? Na stronie Biedronki w moim Wojewódzkim mieście są 4 Biedronki otwarte całodobowo. Musiałem ostatnio jechać na drugi koniec miasta. A przed chwilą byłem w Biedronce blisko mnie i na jej drzwiach wisi kartka że otwarta całodobowo. Dezinformacja i sianie paniki.
  • Odpowiedz
@Bodzias1844: To nie jest takie głupie pytanie tylko ty nie rozumiesz. Jak masz dwie biedronki w tym samym mieście jedną otwartą 24/7, a druga nie to naturalnym jest, że ludzie będą się pytać "dlaczego". Chamsko jej odpowiedzieli.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@SarahC: nie odpowiedzieli chamsko, serio bronisz kogoś, kto nie potrafi poprawnie sformułować pytania w swoim ojczystym języku?
  • Odpowiedz
@kjeller: Z jakiegoś powodu mój mózg chce myśleć, że ta dziwna składnia pochodzi z obcego dialektu czy też jest naleciałością regionalną, ewentualnie rozważałam nad tym, że pisać mogła bardzo stara osoba. Poza tym zrobiła głupi błąd całodoboro zamiast całodobowo w stylu wklepania złej literki za co zazwyczaj nie hejtuje nikogo.
  • Odpowiedz