Aktywne Wpisy

Kolorowezworki +185
Zdałem sobie sprawę, że przepisowa jazda po Polsce jest nie lada wyzwaniem. Podczas moich ostatnich wyjazdów, których trasa łącznie to ponad 2k km, postanowiłem sobie, że będę jechał w 100% zgodnie z przepisami. W przypadku ograniczenia prędkości - tempomat +7km/h bo o tyle mniej więcej zawyża mój prędkościomierz. Inni kierowcy się zachowują jak jakieś małpy - podjeżdżają pod dupę, machają łapami, migają światłami, wyprzedzają i hamują przed maską, wyprzedzają na trzeciego, wyprzedzają

stormi +6
czy jest tutaj ktos przystojni? czy jestem skazana na rozmowy z brzydalami

Plusujących zawołam za 10 lat w 2030 roku, 10 lat po horrorze, by omówić jak 10 lat zmieniło nas i świat, który nas otacza. Jeśli chcecie zostawcie notkę dla siebie poniżej.
Nawet pokolenie 60+ nie doświadczyło takiej sytuacji jak doświadczają teraz wszyscy. Tak. Historia dzieje się na naszych oczach. I to my (o ile) dożyjemy będziemy kiedyś wspominali o niej swoim wnukom.
#koronawirus #polska #wirus
Foto (Radio Żnin)
źródło: comment_1585063597FmZRaO8iG8pZ0vwV4wdcQs.jpg
PobierzPoza tym 10 lat... żeby sobie zobrazować ile się może zmienić to trzeba spojrzeć w drugą stronę - to jak od teraz do 2010r. tyle się wydarzyło w życiu, że ja #!$%@?. Z drugiej strony okres 21-31, więc siłą rzeczy dużo się dzieje. Podejrzewam, że im dalej w las i bliżej 40 nic się nie będzie działo. Zwłaszcza
źródło: comment_1585083600uGizqNfhSv53BYI71Ci5dy.jpg
PobierzCo #!$%@??
Wiesz, jak wygląda horror?
To Powstanie Warszawskie, obozy koncentracyjne, terror "demokratycznych rebeliantów" i ISIS w Syrii, dewastacja Iraku.
Koronawirus to jest gówno. Jak na razie z powodu tej choroby na całym świecie przez 3 miesiące zmarło tyle osób, ile w czasie 2. wojny światowej potrafiło zginąć w JEDEN dzień na frontach Europy. Jeden.
Komentarz usunięty przez autora