Wpis z mikrobloga

• 539
#tinder w pigułce. Żeby nie było - nie znam tej Pani, nigdy wcześniej nie mieliśmy kontaktu
#logikarozowychpaskow

Tylko żeby zaraz przegrywy się nie zleciały pisząc "stary ale wymagasz od laski żeby Ci napisała gdzie mieszka, tak się nie robi". No jasne, nie można spytać jak daleko mamy do siebie ale wyzywać kogoś to już można, co nie bialorycerzyki?
Pobierz Bunch - #tinder w pigułce. Żeby nie było - nie znam tej Pani, nigdy wcześniej nie mie...
źródło: comment_1583120783SjYMpBHLWjcWUBinvNkK94.jpg
  • 232
@Bunch: jednocześnie gdyby wypłynęła jakaś akcja, że typ stalkował laski przez tindera, bo podała mu adres to byłby festiwal s**********a w komentarzach, hurr durr loszki to k00rvy, poleciała na chada to teraz dobrze jej tak, nie podaje się lokalizacji obcym z neta.

@pekak: On pytał o dzielnice nie o adres, to chyba znacząca różnica?
@acan123: nie wiem, może tak, ale pytanie o dzielnicę może bardzo zwęzić obszar poszukiwań. Postaw się w sytuacji tej dziewczyny, gdzie pewnie zdążyło napisać do niej już kilku napalonych creepów, a tu nagle op w pierwszym pytaniu chce znać adres. W ogóle nie dziwi mnie jej reakcja.
Tylko żeby zaraz przegrywy się nie zleciały pisząc "stary ale wymagasz od laski żeby Ci napisała gdzie mieszka, tak się nie robi". No jasne, nie można spytać jak daleko mamy do siebie ale wyzywać kogoś to już można, co nie bialorycerzyki?

@Bunch: po co w ogóle piszesz tu posta, skoro sam już na wstępie napisałeś odpowiedź na wszystkie nurtujące Cię pytania? XD
@Bunch: ona głupia #!$%@?, ale to, że ktoś jest wobec ciebie wredny nie daje ci prawa bycia niemiłym, bo potem tak samo zachowujesz się w sytuacjach, gdzie dochodzi tylko do jakiegoś nieporozumienia.

Jak laska wali chamskimi tekstami to nie mów jej tego, zlej i tyle. Bo potem nauczysz się eskalować trudne sytuacje, zamiast ludzi uspokajać.
@pekak: mysle ze wsakazanie na tinderze "masz do osoby mniej niz 1km" znaczniej bardziej zaweza krag poszukiwan niz powiedznie ze mieszka sie na ruczaju ktory pewnie ma srednicy kilka km. i jak juz mialbym kogos stalkowac to szedlbym tym sposobem, a nie wybieral mila gadke na poznanie kogos.

i spotykalem sie z wieloma roznymi laskami z tinderow i badoo, czesto zdarzaly mi sie spotkania po godzinie rozmowy w ten sam dzien,
@Bunch: Trzeba bylo jeszcze podziekowac, ze odpisala, a na koncu ja przeprosic za wszystko. Mega zenua z twojej strony na rozpoczecie rozmowy. Uwazam, ze odpisala tak ze wzgledu na twoje spermiarskie przywitanie anizeli na normalne pytanie o to gdzie mniej wiecej mieszka. Zenua az w zoladku cos mnie kreci jak to czytam