Aktywne Wpisy
again_and_again +648
mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Siema. Szybka piłka. Remontuję mieszkanie developerskie, które kupiłem sam 2 lata temu na etapie dziury w ziemi. Będę mieszkał z dziewczyną, która oczywiście nie partycypuje w kosztach raty itd, co jest dla mnie zrozumiałe.
Niezrozumiałe dla mnie jest to, że ona nie chce partycypować w żadnych kosztach związanych z remontem. Zakup mebli, agd, paneli. Mówi że nie będzie dopłacać do mojego mieszkania i to dla mnie jest OK, ale
Siema. Szybka piłka. Remontuję mieszkanie developerskie, które kupiłem sam 2 lata temu na etapie dziury w ziemi. Będę mieszkał z dziewczyną, która oczywiście nie partycypuje w kosztach raty itd, co jest dla mnie zrozumiałe.
Niezrozumiałe dla mnie jest to, że ona nie chce partycypować w żadnych kosztach związanych z remontem. Zakup mebli, agd, paneli. Mówi że nie będzie dopłacać do mojego mieszkania i to dla mnie jest OK, ale
#logikarozowychpaskow
Tylko żeby zaraz przegrywy się nie zleciały pisząc "stary ale wymagasz od laski żeby Ci napisała gdzie mieszka, tak się nie robi". No jasne, nie można spytać jak daleko mamy do siebie ale wyzywać kogoś to już można, co nie bialorycerzyki?
Co ja czytam
xD
Komentarz usunięty przez moderatora
Tym bardziej, że przyznajesz się prawie do stalkowania.
I to "nareszcie".
Serio teksty psychopaty, który "nareszcie" złapał ofiarę w pułapkę.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Podkul ogon, wyciągnij lekcję i następnym razem zapytaj o coś neutralnego na start, zamiast bóldupić na wykopie