Aktywne Wpisy
#mirabelkopomusz #tinder #zwiazki Gdzie można poznać jakiegoś #rozowepaski ? Mam wszystko co trzeba a nawet więcej. Mam doświadczenia związkowe, w tym roku zakończyłem długi związek i po wielu miesiącach szukam jakiejś rokującej dziewczyny do związku. Tinder to gówno, chociaż poznałem przez ostatnie pół roku kilka różowych, z wieloma się spotkałem, z kilkoma były segzy itd, ale jakoś dalej to nie idzie.

Soothsayer +31

Chyba w fantazjach plebbitciot KEK
@Zaczytanaa: A to jakim sposobem ? Płaci się za czas przepracowany, a nie wolny. Zawsze się śmiałem z kolegów, jak krzyczeli "więcej wolnego" a jak w miesiącu wypadły święta i weszło mniej kasy na konto to zdziwienie i pytanie "czemu" ?
@MistrzKowalski: Wystarczy być zatrudnionym na ludzkich warunkach jak umowa o pracę z podstawowym systemem czasu pracy ze stawka miesięczna.
Wtedy jak przepracujesz 19 dni to się cieszysz a jak widzisz w miesiącu 22 a czasem 23 dni bez swiat to masz dola.
@Zaczytanaa: Tak też można. Przykładów jest sporo, np. handlowcy często mają jakąś skromną podstawę, ich "właściwa" pensja to procent ze sprzedaży.
@Zaczytanaa: tak samo jak przez 12 h cieżko być skupionym i równie wydajnym.