Aktywne Wpisy
sloniasek +304

Shyvana +14
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

#zalesie #polityka
jak syn tuska ciagnol samolot
i sam tusk zamknol stocznie gdy niemieckie sie odradzaly
to samo chcial zrobic lotem
podniosl wiek emerytalny a sam sobie kase na konto z moejgo ofe
Właśnie jak tam komisja śledcza pod przewodnictwem Małgorzaty Wasserman?
Wstaw zdjecie syna tuska ciągnącego samolot.
xD ty chyba pomyliłeś wykop z forum niezalezna.pl. Tak Tusek zabrał piniondze z OFE, włożył do kieszeni i pojechał do
@matelusz: @Wap30: Ten zegarek był chyba nawet tańszy, z tego
Tfu na PiS
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
50% twoich środków wchłonęło państwo a ty dalej wierzysz że to tylko przeksięgowanie z OFE z którego mogłeś wypłacić środki i je dziedziczyć na ZUS gdzie środkami zarządza państwo i przepadają po twojej śmierci?
Jesteś pewnie jednym
@matelusz: sprowadzenie taśm do tego zdania i już wiem że mam propagandzistę za dyskutanta