Aktywne Wpisy
WezelGordyjski +271
#marszniepodleglosci
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
mirage50 +209
w TVN tradycyjnie na pasku "MARSZ NARODOWCÓW" xd
#marszniepodleglosci
#marszniepodleglosci
#zalesie #polityka
jak syn tuska ciagnol samolot
i sam tusk zamknol stocznie gdy niemieckie sie odradzaly
to samo chcial zrobic lotem
podniosl wiek emerytalny a sam sobie kase na konto z moejgo ofe
Właśnie jak tam komisja śledcza pod przewodnictwem Małgorzaty Wasserman?
Wstaw zdjecie syna tuska ciągnącego samolot.
xD ty chyba pomyliłeś wykop z forum niezalezna.pl. Tak Tusek zabrał piniondze z OFE, włożył do kieszeni i pojechał do
@matelusz: @Wap30: Ten zegarek był chyba nawet tańszy, z tego
Tfu na PiS
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Z czego wszystkie te rzeczy niczym złym dla PO się nie skończyły a ludzie jak ty już o tym pozapominali.
Teraz też gada się o Banasiu i jego kamienicy choć nie ma tu żadnych dowodów a wtedy Nowak się trzymał nawet jak były dowody a Adamowicz kilkukrotnie zmieniał zeznania ile to mieszkań ma i nie poniósł za to żadnych
Prokuratura za czasów PO nie była pod kontrolą Ministra Sprawiedliwości, stanowisko Prokuratora Generalnego było niezależne, więc nie wiem jak za Amber gold mial odpowiadać rząd Platformy. W trakcie cyrku zwanego komisja Ambergold ustalono, że to prokuratura dala d--y.
50% twoich środków wchłonęło państwo a ty dalej wierzysz że to tylko przeksięgowanie z OFE z którego mogłeś wypłacić środki i je dziedziczyć na ZUS gdzie środkami zarządza państwo i przepadają po twojej śmierci?
Jesteś pewnie jednym
@matelusz: sprowadzenie taśm do tego zdania i już wiem że mam propagandzistę za dyskutanta