Wpis z mikrobloga

@DywanTv: No cóż wstyd że jeszcze żaden polak nie zrobił tych 1000kg... Myślałem że Wodyn tym pierwszym polakiem będzie, bo ma "papiery" na to, no i sam zapowiedział że tyle chce zrobić.

Jedyne co mnie zastanawiało to fakt że tylko mówił o 1000kg... bo nie wrzucał nowych rekordów z treningu, nie pokazywał bojów które świadczyły by że jest zdolny zrobić 1000kg... No i jak widać nei był zdolny tego zrobić,
  • Odpowiedz
A co z Chrzaszczem, ktory juz 980 zrobil? Czy on juz nie startuje?

@DywanTv: Wiesz to zrobił ponad rok temu, od tego czasu chyba jakieś drobniejsze kontuzje, bo robił tylko mniej niż to. Nie wiem w jakiej formie jest obecnie.

Podsztangą/Tybora na jednym filmiku kilka miesięcy temu mówili że w tym roku od nich to kilka osób zrobi 1000kg... Tylko też to takie rzucone było bez konkretów.
  • Odpowiedz
@IntruderXXL: przecież kilku polskich strongmanów gdyby trenowało pod trójbój to spokojnie zrobiło by ponad 1000kg, taki radzikowski np gdyby trenował pod trójbój to mógłby pobić rekord świata w totalu
  • Odpowiedz
@lukasz27:

taki radzikowski np gdyby trenował pod trójbój to mógłby pobić rekord świata w totalu

To niech trenuje i pobije. Na razie w strongmanach nie je zagrozeniem dla nikogo z topki.
  • Odpowiedz