Aktywne Wpisy
p0melo +13
#redpill #blackpill #zwiazki #tinder
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po

wfyokyga +103
Giga Super MegaZord R------------r
źródło: temp_file8737590993392252290
Pobierz

#techbaza
#szkola
#studniowka
#bekazjanuszy
źródło: comment_WHw1XwEwrIRcN3I7H86aMfyXgee1zKw6.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
A osoby które nie idą to płacą te 200 zł
Biorą więcej kasy żeby potem nie zbierać gdyby się okazało że jest za mało, a pewnie resztę Wam zwrócą potem, bo zostanie
No mam nadzieję że tak jest xD bo w innym przypadku to bardzo słabo, suma jest
200 zł to w sumie kupa kasy, ale ja nie wiem na co chcą przeznaczyć te hajsy w szkole opa, może będzie tak jak ja piszę, mam nadzieję że złotych medali nie będzie, bo wtedy to krecilabym aferke
Komentarz usunięty przez moderatora
Dzięki za wołanie i linkowanie do naszego wpisu i artykułu o studniówkach!
@janusz-pawel Widzieliśmy już podobne praktyki.
Uwaga, będzie długo, ale na pewno komuś ta informacja się przyda, nie tylko OPowi. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Co robić w takim przypadku? Przekazuję więcej