Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 133
"Przecież nie wszystkie są takie rozwiązłe! To tylko jakiś mały promil"
22 letnia #p0lka przeznaje się mojemu Chadowi, do tego ile penisów było w jej vedżajnie. Kiedyś ktoś uklęknie przed nią i spyta "Wyjdziesz za mnie?".
Taki los milionów polskich mężczyzn.
#przegryw #tinder #badoo #seks #blackpill #redpill #stulejacontent #logikarozowychpaskow #zwiazki #przygodyprzyszlejzony
Pobierz B.....W - "Przecież nie wszystkie są takie rozwiązłe! To tylko jakiś mały promil" 
22...
źródło: comment_xfuPvtgptmvzLI21b38t4gkeigkE9sAO.jpg
  • 201
@Szawagier ziomek, przeczytaj moje wiadomości uważnie please, pisałem, że "jak ktoś nie jest w związku ,5 letnim od liceum". Jak ktoś ma mało związków/krotkotrale to się zazwyczaj rucha właśnie jak ta laska.
@KarPaKo: ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°) ziomek xD to, że osoby mające mniej partnerów seksualnych mają trwalsze związki, po pierwsze nie oznacza, że jedno wynika bezpośredniego z drugiego; po drugie NIE OZNACZA NAWET, że jest to lepsze.

Wstrzemięźliwość seksualna często jest efektem silnej wiary regilijnej, która zwykle zabrania również rozwodów. Więc to, że osoby
via Wykop Mobilny (Android)
  • 9
@Blackpill_RAW: Kolega jak i reszta panów oburzonych ma złe założenia już na starcie by pojąć ten fenomen.

Nie każda kobieta szuka zawsze związku stałego. Nie każda dobrze się czuje w takiej relacji lub po prostu nie chce zaangażowania i wszelkich innych wiążących decyzji.

Po prostu w danym momencie życia tak jest im wygodnie. Są zwyczajnie kobiety, które stały partner nudzi. I nie ma w tym absolutnie nic złego. Ot, inne wartości
@Blackpill_RAW: bo to takie koszmarne, że kobieta miała swoje życie zanim poznała się z mężem. Jakby powiedziała że miała 2 facetów to byś piał z zachwytu, jaka ona porządna. Wyliczanie przeszłości dziewczyny która nikogo nie zdradziła ani nie skrzywdziła będąc z taką ilością mężczyzn to objaw kompleksów. Sama spotykałam się z gościem który miał kilka dziewczyn i naprawdę w dupie to miałam. Wobec mnie był uczciwy.