@Solinvictus: to jest zupełnie odwrotnie dostałem 3, ale wszyscy dostali 3 rodzic: co mnie to obchodzi że wszyscy dostali, mnie interesują tylko twoje wyniki
@Solinvictus: dlatego ja się cieszę, że jestem najbiedniejsza w rodzinie. Kropka w kropkę stosuje tę samą metodę na rodzicach xd Kiedy ci przeginaja w sytuacjach jak w tym memie to ja : mamo, ale kuzynka dostała samochód na 18, a kuzyn wyjechał w 3 gimnazjum na kurs do Barcelony, kolejny kuzyn dostał mieszkanie z okazji ukończenia magistra w wieku 30 lat. Musicie postarać się bardziej ( ͡°͜ʖ
#rosja #wojna #ukraina Ale trzeba przyznać to, że nawet jak Rosją przegra ta wojnę, w co szczerze wątpię, to i tak prawdę mówiąc walczyła przeciwko całemu Arsenalowi NATO, a nie tylko jednemu krajowi ukrainie, co potwierdza tezę o tym, że jednak jest jedną z silniejszych armii świata..
źródło: comment_UccIFlHpjS8m27KL6VkYtCZC8WYtUX3C.jpg
Pobierzdostałem 3, ale wszyscy dostali 3
rodzic: co mnie to obchodzi że wszyscy dostali, mnie interesują tylko twoje wyniki
#takjest
A mi nic nie wychodzi mam to po was ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie będzie lodów i cuksów za pjonteczke?! To w takim razie jebcie się na ryj! ( ̄෴ ̄)
Powiedziałem, że od teraz będę miał same dwoje, żeby mieć 2.0 na świadectwie.
Nie udało się bo typ z religii, w-f i czegoś tam za #!$%@? nie chcieli mi dać dwój xd
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora