Wpis z mikrobloga

No i stało się drugim miesiącu masy, a chwile przed trzecim. Tak chwaliłem węglowodany już jadłem 600-700 Ww i myślałem, że złapałem boga za nogi. A tu jeb, problemy z glikemią; cukrzyca puka do drzwi; czas biec do diabetologa szpagatami po insulinę; oj biada borsukowi, biada. Jednak @NooB1980 miał rację, teraz muszę paść na kolana i przyznać mu rację. Węglowodany to jednak zło, nie idźcie tą drogą. Lepiej jeść kostkę masła posmarowaną smalcem

#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #dieta #chudnijzwykopem #zdrowie #borsukmasuje #borsukpowerlifting #fullborsukworkout
  • 35
@Ageroth: nie wrzucę nigdy - tak jak już nie informuje dalej o stanie moim zdrowia ani co biorę. Pisałem o tym. Wrzucałem niezwykle często moje wyniki na totalnie wszystko i opisywałem swoje zmagania z chorobami, które posiadam, głównie dziedzicznych. Skończyło się to szykanami i tym, ze kilku tutejszych wariatów manipuluje tymi danymi. No wszyscy byliśmy światkiem, jak X raz pewien Pan osądzał mnie o SAA a jak wrzucałem wyniki na drugi
@Kasahara: Szkoda,bo fajnie było obserwować jaki realny wpływ na organizm ma redu/masa. Jako osoba publiczna będziesz niestety często miał do czynienia z takimi jednostkami jak tłuszczak i spółka,tak to już jest. Nub to w ogólne jakiś #!$%@? ewenement,takich ludzi to powinno się zamykać na oddziale zamkniętym.
Szkoda,bo fajnie było obserwować jaki realny wpływ na organizm ma redu/masa

@Ageroth: sam sobie możesz robić badania, żeby to sprawdzać

Fakt jest taki, że u Ciebie może być zupełnie inaczej niż u kolegi.

Bo kolega #!$%@? co dzień na siłkę i ma tone neat aktywności, kardio, spacery itp, bo to jego praca.
Jak będziesz tyle #!$%@?ł to możesz żreć wszystko, nawet tak zwaną przez nooba dietę korytkową, i będziesz miał perfekcyjną
Wraku, starcze, dzięki za troskę, bo wiem, że w tym pokoju bez klamek sobie to czytasz, ale nie masz co już się cieszyć z mojej anemii, okresowo spowodowanej po prostu deficytem i zrobieniem formy, której Ty do grobowej deski nie zrobisz naturalnie. No dalej wrzuć tam swoją ulaną dupę znowu na wykop, a później ze wstydu kasuj xDD
Kasahara - Wraku, starcze, dzięki za troskę, bo wiem, że w tym pokoju bez klamek sobi...

źródło: comment_PBwhTtIKpOkqlMcyaxfEtmREveacFKjy.jpg

Pobierz
tylko pies moze się cieszyć z problemów zdrowotnych innych; pamietasz jak pisałeś o CBD z pytaniem o uśmieszenie bólu bliskiej osoby? Fajnie jakby ktoś się z Ciebie lub tej osoby naśmiewał? Czy Ty masz odrobinę empatii czy już ostatecznie człowieństwo Ci wyparowało przez żarcie smalcu? Bo ja nawet teraz Tobie ani największemu wrogi nie życzył problemów ze zdrowiem, ani się nie cieszył z takowych, jeśli ktoś je posiada