Aktywne Wpisy

wfyokyga +79
Texas gryl były d--------e smakowo
źródło: temp_file6912045997509410554
Pobierz
BassGru +58
Chcę się tym z Wami podzielić. Uwielbiam ten portal za takie akcje jak #psiarze i chodzi mi dokładnie o ten mechanizm socjologiczny, który prowadzi do ekstremizacji w jakimś tam poglądzie. Zaczyna się od zidentyfikowania jakiegoś problemu społecznego, ekstrapolowaniu go na całą grupę społeczną, a następnie na wyeskalowaniu go poziomu absurdu, że jakiś typ będzie rzucał achtunagmi jako jego osobista wojna przeciw psom, mimo, że nie miał do nich nic miesiąc

@Jonn: A przyjdzie janusz, zobaczy, że ogarnia szybciej to dorzuci roboty. Typowy januszex jest typowy.
Swoją drogą mam na siebie licencje na narzędzia, których używam i nie mam z tym problemu, bo mogę korzystać z nich kiedy i jak chcę i nic do tego moim pracodawcom ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Jonn: A powinien się po prostu zwolnić z takiego Januszexa ¯\_(ツ)_/¯
* np. zainwestujcie w wózki, pracownik nie będzie musiał przenosić rzeczy na
Bolska: ZA MOICH CZASÓW JAK SIĘ ŁOPATA ZŁAMAŁA TO ŁYŻKA OD OBIADU SIĘ KOPAŁO! NIE FILOZOFUJ TYLKO RÓB JAK STARSZY CI MÓWI BO JAK NIE TO 10 UKRAIŃCÓW JUŻ ZA BRAMĄ CZEKA!
Also płacz ile pracownik kosztuje i że on do tej firmy dokłada xD
Pisalem przez rok taki system dla wypożyczalni samochodów. W dwa lata wzrost działalności był ogromny, kilka oddziałów w całej Polsce, ładne dochody. Wszystko najważniejsze było w jednym miejscu, do tego pilnowanie, raportowanie, inne bzdety (również dla inwestorów i innych firm, które współpracowały z naszą).
Wdzięczność pracowników, od menedżerów, przez pracowników wydających auta klientom po księgowe była chyba najlepsza