Aktywne Wpisy

Mega_Smieszek +68
źródło: temp_file7155917653213251767
Pobierz
arinkao +25
Słuchajcie wykopki, jestem zaniepokojona ( ͡° ʖ̯ ͡°) - nie wiem co się odwaliło ale ktoś chyba zaatakował botami mój autorski tag #arinkaofood
Niedawno liczba obserwujących (na którą pracowałam 5 lat) wyniosła 1000, za to w ciągu paru dni, nie wiem bo dziś to zauważyłam, doszło ponad 600 obserwatorów. Teraz jest 1630.
Czy ktoś kto także prowadzi autorski tag zauważył wczoraj lub dzisiaj coś podobnego?
#
Niedawno liczba obserwujących (na którą pracowałam 5 lat) wyniosła 1000, za to w ciągu paru dni, nie wiem bo dziś to zauważyłam, doszło ponad 600 obserwatorów. Teraz jest 1630.
Czy ktoś kto także prowadzi autorski tag zauważył wczoraj lub dzisiaj coś podobnego?
#
źródło: Bez tytułu
Pobierz

W tym kraju z dykty nie mieszkam już ~5 lat, w międzyczasie mieszkając w wielu innych miejscach i tak,
@Im_from_alaska: wystarczy, żeby OP nie leciał LOTem ani żadną linią która ma codeshare z LOTem na krajówkach.
Jestes podludziem, bo jezeli za kazdym razem spedzasz po kilka godzin na lotnisku czekajac na samolot xD, to musisz miec bardzo slabe zycie, bo jest wiele innych miejsc gdzie mozna spedzic czas, ale jak komus brakuje towrzystwa to czemu nie.
Ja latam dwa razy w tygodniu i przyjezdzam na lotnisko 40 minut przed odlotem, zawsze wybieram priorytetowa odprawe, jeszcze nigdy mi sie nie zdazylo spoznic.
Dla
@Shishu: wyzywanie od podludzi, bo ktoś spodziewa się, że wszystko odbędzie się planowo. Dobry dzban z ciebie.
Tydzień wcześniej przyjeżdżaj jeszcze, bo przecież 24h to