Aktywne Wpisy
lignocainum +75
Znalezienie chłopa koło 30, to jest dopiero wyzwanie. Jestem dentystką, mam własną dzielność, samochód, bez żadnego bobasa. Nie chcę nikogo utrzymywać, nie chcę też żeby ktoś mi za coś płacił. Sama jestem introwertykiem i potrzebuje kogoś podobnego z kim będę mogła wyjść do kina, pojechać na wakacje albo pograć w gry. Lubie uczyć się języków, chodzę na zajęcia z koreańskiego. Nie jestem zdesperowana, nie szukam chada, potrzebuje tylko towarzysza z jakimś sensownym
wykop +42
📣 Widok multimedialny powraca! 📣
Kiedy wczoraj wspominaliśmy o przerwie technicznej, wielu z Was trafnie przewidziało, że jest to spowodowane wdrożeniem widoku multimedialnego – i nie pomyliliście się! 🎉
Wsłuchaliśmy się w Wasze uwagi i przywróciliśmy widok multimedialny – nie tylko na mikroblogu, ale także w tagach! Dzięki temu odkrywanie serwisu ze śmiesznymi obrazkami ( ͡º ͜ʖ͡º) będzie prostsze i przyjemniejsze. Zadbaliśmy o to, aby przełączanie się między widokami było
Kiedy wczoraj wspominaliśmy o przerwie technicznej, wielu z Was trafnie przewidziało, że jest to spowodowane wdrożeniem widoku multimedialnego – i nie pomyliliście się! 🎉
Wsłuchaliśmy się w Wasze uwagi i przywróciliśmy widok multimedialny – nie tylko na mikroblogu, ale także w tagach! Dzięki temu odkrywanie serwisu ze śmiesznymi obrazkami ( ͡º ͜ʖ͡º) będzie prostsze i przyjemniejsze. Zadbaliśmy o to, aby przełączanie się między widokami było
https://lewica2019.pl/program
#polska #polityka #wybory #lewica #socdem #razem #partiarazem #neuropa #4konserwy #biedron #ekologia #rolnictwo #wies #budownictwo #mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #praca #edukacja #szkola #ateizm #swieckiepanstwo #prawo #500plus #dzieci #rodzina #rozowepaski
Zarówno Fieldorf jak i Pilecki mają ogromne ulice w Warszawie. Wg. mnie to jest godne upamiętnienie, można rozmawiać o innym.
W tej rzeczywistości jaką mamy wspomniane przez ciebie święto jest pomysłem jak świętować Kurasia albo
Tak
Skąd oni wezmą na to kasę? Zwiększenie podatku dla najbogatszych czy odcięcie się od kościoła nie starczy na odpowiednie finansowanie służby zdrowia.
xdd
Kadra kierownicza też przychodzi do pracy o---------ć swoje 8 godzin i s---------ą do domu. Robią 10x więcej od pracownika z niższego szczebla? Czy jednak zasada pareto że 20% faktycznie wytwarzających dobra j---e na
W obu przypadkach uważam że praca ludzi niższego szczebla jest 10x mniej warta niż tych z wyższego. Może ich CZAS (jedna z najwyższych wartości człowieka) też jest mniej wartościowy?
Przecież jak ktoś zarabia więcej to oddaje do budżetu też więcej, proste.
Można prosić link o propozycję zmiany w podatkach właśnie? Niestety nie znalazłem nic w programie na ten temat.
Od ilu tysięcy złotych będę burżujem, który się musi z biedniejszymi podzielić? 5k netto?