Aktywne Wpisy

alkoholik000 +14

Zoyav +53
najbardziej mnie rozwalają te "ogródki" w blokach patodeweloperskich czyli kawałek trawnika wielkości twojej sypialni z widokiem na bloki naprzeciwko, leżysz sobie na leżaku na ogródku i wszyscy sąsiedzi z góry się na ciebie gapią z balkonu
brzmi jak świetna atrakcja 10/10
#patodeweloperka #mieszkania #nieruchomosci #budownictwo
brzmi jak świetna atrakcja 10/10
#patodeweloperka #mieszkania #nieruchomosci #budownictwo
źródło: IMG_1011
Pobierz

#samochody
źródło: comment_LWoSndxyN86KjsB2VRLIP3eLcSC9u8tw.jpg
PobierzPisałem to już wiele razy - automat w samochodach, którymi muszę dokądś dojechać. Manual w tych, którymi chcę pojeździć.
@v-tec: Jakiś biedacki benzyniak w automacie sprzed lat i mówi czym jeździć a czym nie. XD
źródło: comment_A5s7EJePP8dwcA5mbCAj7BIuohjRm5N9.jpg
Pobierz@v-tec: jak to trzeba robić samemu, to znaczy że to nie jest jakiś fajny, nowoczesny automat.
Generalnie wolę automaty, ale jeżeli nie jest to amerykański wóz z wielkim silnikiem, to automat musi być dobry, nowoczesny, szybki. Bo jak masz jakieś zwykłe benzynowe 1.6 czy 1.8, to powolny automat może zabić to auto i wtedy już lepiej nawet manuala.
źródło: comment_FTLDCn7yvtI5ZXvvG7VjbFARoXp6B7Tp.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@v-tec @czeczen123 Dokładnie po to jest, blokuje ci przelożenie na niskim biegu, żeby hamować silnikiem. Choć teraz większość nowych aut zamiast L ma "M" - czyli tryb "manualny" ze sterowaniem łopatkami (nie wiem czy ktoś jeszcze robi skrzynie, gdzie przełączanie sekwencyjne robi się lewarkiem - to był poroniony pomysł). A z mojego
.