@v-tec śmigam sobie autkiem z 7DSG i jak na jakiś czas znowu musialem użytkować auto z manualna skrzynia to myślałem że mnie luj strzeli. Szybko się d--a do dobrego przyzwyczaja ( ͡~ ͜ʖ͡°)
@v-tec: wiadomo, ze automat wygodnieszy, po co robic taki wpis? czyżbyś nie umiał zmieniać biegów? xD prawda jest taka ze dla dobrego kierowcy automat czy manual to nie ma znaczenia.
@ziemniag: z chęci otwarcia dyskusji i poznania innych punktów widzenia. Po za tym nie jest to dla wszystkich oczywiste. I owszem, automaty mają też swoje wady.
@v-tec: jeżdżę samochodami i z manualną i z automatyczną i oczywiście automat to wygoda, ale zimą na górkach sobie nie radzi. Może to kwestia samochodu i samej skrzyni, no ale jednak ciężko mi podjechać gdy jest ślisko (np. za szybko zmienia bieg), a na manualu mam tą słynną...kontrolę nad samochodem :D
Poproszę o pomoc w wyborze #serial #seriale na nocne oglądanie. "Reaczer" niech będzie punktem wyjścia - czyli mamy mocną akcję, syndrom superbohatera i "zespół zemsty". Dzięki za pomoc. :)
#samochody
źródło: comment_LWoSndxyN86KjsB2VRLIP3eLcSC9u8tw.jpg
Pobierzźródło: comment_M0iwJpcmA6IZAxLr4XGJ4fl0YhWJqqoC.jpg
PobierzMocna zabawka + automat daje niesamowitą frajdę z jazdy ✌️
#samochody
@v-tec: pod warunkiem że dobry, nowoczesny i minimum 6-biegowy. Stare 4-biegowce to g---o jakich mało
Komentarz usunięty przez autora