Wpis z mikrobloga

• 2
@v-tec śmigam sobie autkiem z 7DSG i jak na jakiś czas znowu musialem użytkować auto z manualna skrzynia to myślałem że mnie luj strzeli. Szybko się d--a do dobrego przyzwyczaja ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@v-tec: wiadomo, ze automat wygodnieszy, po co robic taki wpis? czyżbyś nie umiał zmieniać biegów? xD prawda jest taka ze dla dobrego kierowcy automat czy manual to nie ma znaczenia.
  • Odpowiedz
@ziemniag: z chęci otwarcia dyskusji i poznania innych punktów widzenia. Po za tym nie jest to dla wszystkich oczywiste. I owszem, automaty mają też swoje wady.
  • Odpowiedz
Jedyny słuszny typ skrzyni biegów do auta na codzień (automat), nawet z tym nie "dilujcie" ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#samochody

@v-tec: pod warunkiem że dobry, nowoczesny i minimum 6-biegowy. Stare 4-biegowce to g---o jakich mało
  • Odpowiedz
@v-tec: jeżdżę samochodami i z manualną i z automatyczną i oczywiście automat to wygoda, ale zimą na górkach sobie nie radzi. Może to kwestia samochodu i samej skrzyni, no ale jednak ciężko mi podjechać gdy jest ślisko (np. za szybko zmienia bieg), a na manualu mam tą słynną...kontrolę nad samochodem :D
  • Odpowiedz