@wladyslaw-konstantynowicz otrzymasz możliwość obejrzenia pionowego uśmiechu między nogami, informacje o dzieciach z poprzedniego związku i /lub chęć wyjechania na wakacje (czyt. Dołóż się do moich wydatków, tak na ich 100% ) ( ͡º͜ʖ͡º)
@alkoholik000: przedramiona, dłonie i widoczna część nogi mówią głośno że mężczyzna jakiego ona się domaga nawet na nią nie spojrzy. Bo jest kulturalny. (gdyby miał kulturę jak p0lka parsknąłby śmiechem.)
@alkoholik000 A co ona wnosi do stołu, że tak się zapytam ? Już w życiu znałem takie co mówiły "ja chcę, na oczekuję, ja wymagam", a na pytanie co wynosi od siebie "nie możesz ode mnie tyle wymagać!"
@alkoholik000: ale w sumie to co złego w takich wymaganiach? Jeśli sama ma jakąś pozycję społeczną i zarabia, to co z tego co napisała ma być niby przesadnym wymaganiem?
@alkoholik000 ja bym poleciała na zdjęcia z grzybami bo to znaczy że chłop ma lepsze hobby niż divki z insta a chłop budowlaniec na wagę złota bo może coś w domu ogarnąć a takie usługi drogie :3 Stara a nie wie co dobre
@alkoholik000: ale w sumie to co złego w takich wymaganiach? Jeśli sama ma jakąś pozycję społeczną i zarabia, to co z tego co napisała ma być niby przesadnym wymaganiem?
Niby nic ale gardzenie kimś bo ma hobby ? Musi być nudna jak flaki z olejem
źródło: temp_file2953342016124551160
Pobierz@Starr: nic takiego nie napisałem. (?)
A gdy przetłumaczyć te żądania z p0lkowego na polski, to SĄ z kosmosu.
@Bover: w tym, że na 99% nie ma.
Stara a nie wie co dobre
Niby nic ale gardzenie kimś bo ma hobby ? Musi być nudna jak flaki z olejem
Przede wszystkim nie ufam ludziom którzy mają w profilu same wymagania a nie piszą nic o sobie , do odstrzalu