Wpis z mikrobloga

• 14
Pytanie do osób które zamawiały z #banggood przed 13 czerwca i mają tracking same cyfry początek od 48 ruszyły komuś te p--------e paczki w końcu? Tracę cierpliwość osobom które zamówiły po 13 podobno już ruszył tracking a u mnie dalej nic... #priorityline #pdm #gearbest
  • 688
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Hmmm..Panowie i Panie doszedł właśnie nowy status ....tak długo wyczekiwana Nysa z jednej strony się cieszę a z drugiej może to znów fake status tak jak u Was .....
  • Odpowiedz
Jestem już po rozmowie ze światem przesyłek-wczoraj dzwonilam jeszcze przed 17 jak dostałam nowy status o Nysie ale konsultantka wychodzila juz z pracy i poprosila o kontakt w dniu dzisiejszym....dowiedziałam się że moja paczka została jednak zeskanowana fizycznie czyli status był prawdziwy dziś ewentualnie jutro zostanie przekazana do DPD..póki co jeśli nie zobaczę realnego nowego statusu powstrzymam swoją radość. Dowiedziałam się też że jakaś partia paczek w piątek i wczoraj została dostarczona
  • Odpowiedz
@kemp666 Zamówienie składałam 18 czerwca ,wysyłka była 21 czerwca ..aktualizacja jak ślimak ,15 lipca dopiero trafiła do UK ,BG zmienil mi też status wysylki na 26 lipca ...wczoraj dostałam nowy status o Nysie wiedząc że wcześniej były to fake statusy zadzwoniłam sobie na infolinię świata przesyłek no i dowiedziałam się tego co wyżej napisałam.
  • Odpowiedz
@Agamewa: w takim razie jest jakaś nadzieja, chociaż twój przypadek jest trochę inny, bo są przypadki zakupów z początku czerwca, status Nysa od 19 i 20 lipca i zastanawiam się czy te też ruszą (o ile informacja z Royal Shipments jest prawdziwa).
  • Odpowiedz