Wpis z mikrobloga

• 14
Pytanie do osób które zamawiały z #banggood przed 13 czerwca i mają tracking same cyfry początek od 48 ruszyły komuś te p--------e paczki w końcu? Tracę cierpliwość osobom które zamówiły po 13 podobno już ruszył tracking a u mnie dalej nic... #priorityline #pdm #gearbest
  • 688
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kemp666

Być może zawalił Świat Przesyłek. Natomiast ja kupowałem u złodziei z BG i to od nich domagam się choćby wytłumaczenia. A ci kłamią i kręcą z każdą próbą wyjaśnienia sprawy. To w ich interesie leży moje zadowolenie lub nie. To im powinno zależeć na tym żebym znał prawdę, to im powinno zależeć na tym żebym do nich wrócił... A oni mają mnie w dupie i chcą zrobić ze mnie durnia...
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Po telefonie na nr podany powyżej dowiedziałem się że trzeba czekać.paczka dalej w transporcie do Nysy nie dojechała.Transporty mają 5 dni w tygodniu z Londynu a same paczki mogą leżeć tam nawet 2 miesiace.Po upływie 60 dni pozostaje tylko spór z banggood bo świat przesyłek nie gwarantuje dostawy do 60 dni.Twierdza że banggood nie ma możliwości edycji statusów trackingu.
  • Odpowiedz
Chyba mam farta. Wczoraj dostalem update ze jest w Nysie, i w ciagu kilku godzin juz bylo odebrane przez DPD w Opolu. Dzisiaj juz 2 nowe updajty, wiec zbliza sie.. Innymi slowami: zabralo 10 dni z Longdynu ;) do Nysy (za co jestem bardzo wdzieczny i chyba bede musial nawrocic sie z moich grzesznych sciezek i podziekowac temu ktoremu sie to nalezy..)

BTW: przy zamowieniu wykupilem obydwie opcje "ubezpieczenia" z Banggood (cokolwiek to
  • Odpowiedz
Nie wierzę!

"Przesyłka doręczona Odbiorca: tekst pogrubiony
LEG, 2019-08-01 12:57:11
Wydanie przesyłki do doręczenia
LEG, 2019-08-01 08:12:32
  • Odpowiedz
@imthereason:
Moja tez 4831

2019-07-19 08:31:41 In Transit (Nysa)
2019-07-01 18:06:00 In Transit (HUB UK - LONGDON)
2019-06-04 17:02:45 System has accepted
  • Odpowiedz