Wpis z mikrobloga

• 14
Pytanie do osób które zamawiały z #banggood przed 13 czerwca i mają tracking same cyfry początek od 48 ruszyły komuś te p--------e paczki w końcu? Tracę cierpliwość osobom które zamówiły po 13 podobno już ruszył tracking a u mnie dalej nic... #priorityline #pdm #gearbest
  • 688
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Czy jest taka możliwość że nadawca nadaje statusy ??Czyli co BG ma możliwość ingerowania w opcji trackingu ???
Nie do końca to rozumiem ...
  • Odpowiedz
Konsultantka świata przesyłek wyraźnie mi powiedziała, że nadawca jako ich klient ma prawo nadawać statusy. Statusty nie są oparte na tym że paczka została gdzieś zeskanowana, tylko statusy są wpisane ręcznie. PATOLOGIA. Może by dać to do serwisów typu onet czy wp. Niech zrobią artykuł, typu chaos w zamówieniach z chin, przesyłki nie dochodzą, niech ludzie uważają. Przecież to setki przesyłek, poczytajcie fora i internet zagraniczny, ten sam problem mają ludzie z
  • Odpowiedz
@Tajny88: to, że konsultantka tej złodziejskiej firmy tak powiedziała, to nie znaczy, że jest to prawda. W internecie są opinie na temat ich usług i bywały przypadki, że z Chin do Polski przesyłka docierała w dwa tygodnie, a oni wysyłali po 2-3 miesiącach....i niestety na taki scenariusz to wygląda.
  • Odpowiedz
@AliPaczka

Cytując klasyka: "I tu pojawia się magiczne słowo - zazwyczaj...".

Czyli czysto teoretycznie może?

Dzwoniłem przed chwilą do banku, mile Pani powiedziała, że zgłosi przelew do weryfikacji z prośbą o zwrot. Zobaczymy co z tego będzie, chociaż skoro przelew wyszedł z banku to mam marne nadzieje...
  • Odpowiedz
Moje zamówienie zostało "Shipped" 03.06.2019, dziś magicznie zmieniło datę tego statusu na 26.07.2019. ʕʔ
Chińczyk na infolinii twierdzi że nie zostało zmienione i podaje prawidłową datę + 1 dzień. Po dostarczeniu zrzutu ekranu zmienia retorykę że jednak rzeczywiście jest zmienione i powiadomił odpowiedni zespół aby interweniowali. A paczka na trackingu dalej "2019-07-19 08:31:39 In Transit (Nysa)"
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
albo zmienili datę wysyłki, żeby mieć argument w sporach na PayPal, że niby mają jeszcze czas na dostarczenie
  • Odpowiedz