Wpis z mikrobloga

• 14
Pytanie do osób które zamawiały z #banggood przed 13 czerwca i mają tracking same cyfry początek od 48 ruszyły komuś te p--------e paczki w końcu? Tracę cierpliwość osobom które zamówiły po 13 podobno już ruszył tracking a u mnie dalej nic... #priorityline #pdm #gearbest
  • 688
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 1
@kemp666 @hrex @Sahajdak Obczajcie trackingi u mnie wg tego royal shipments jest nowy status

2019-07-01 18:06:03 In Transit (HUB UK - LONGDON)

Aczkolwiek znowu mam wątpliwości co do autentyczności... Kilku osobom niby ruszyło i każda ma tą samą literówkę w trackingu "Longdon"
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@kemp666 ciągle to samo od 1 lipca hub uk longdon. Próbowałem dzisiaj do nich zadzwonić ale wisiałem na infolinii prawie 10 minut jako oczekujący i zrezygnowałem. Ty z nimi coś gadałeś? Wiadomo ile na tym hubie powinno się kisić?
  • Odpowiedz
@tuzq: nie dzwoniłem do nich, jeśli do końca tygodnia nie ruszy to w poniedziałek już nie odpuszczę, nie mam pojęcia ile to jeszcze może potrwać, niektóre późniejsze zamówienia już dotarły więc wygląda na to, że faktycznie większość zamówień sprzed 15 czerwca gdzieś utknęła.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@tuzq: ja się dodzwoniłem i w sumie oprócz trackingu do DPD nic więcej nie powiedzą.Codzienne mamy dostawy z Londynu itp. infolinia zapewniała że miała być na początku tygodnia ale to wróżenie z fusów.cos czarno to widzę...
  • Odpowiedz