Aktywne Wpisy

Mireczki plusować, bo jak nie to wjecie co bendzie, zara Amerykę tu zrobię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki #pdk #humorobrazkowy #usa #glupiewykopowezabawy
#heheszki #pdk #humorobrazkowy #usa #glupiewykopowezabawy
źródło: IMG_1330
Pobierz
Badajcie swoje pierożki, Mirabelle. Wykonałam badanie na HPV w ramach programu profilaktyki raka szyjki macicy i wyszły mi zmiany.
Żadnych nieprawidłowych wyników cytologii w historii, lvl32, 2 porody, regularne miesiączki, żadnych niepokojących objawów. Wyszedł wirus HPV (nie wiadomo jaki szczep, poza tym, że nie 16 i 18, czyli tych najbardziej onkogennych nie mam) i dysplazja (CIN1). Za niecały miesiąc kolposkopia i dowiem się więcej.
Więc, jak już napisałam na wstępie, badajcie pierożki.
Żadnych nieprawidłowych wyników cytologii w historii, lvl32, 2 porody, regularne miesiączki, żadnych niepokojących objawów. Wyszedł wirus HPV (nie wiadomo jaki szczep, poza tym, że nie 16 i 18, czyli tych najbardziej onkogennych nie mam) i dysplazja (CIN1). Za niecały miesiąc kolposkopia i dowiem się więcej.
Więc, jak już napisałam na wstępie, badajcie pierożki.

Ona chce jechać na miesięczny wycieczkę po Azji (Tajlandia, Bali i jeszcze coś), a dla mnie nic ciekawego tam nie ma i już wolałbym wybrać się gdzieś co jest w Polsce.
#podroze #zwiazki #logikarozowychpaskow
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Oczywiście, że trzeba złoty środek. Trudno jednak złotym środkiem nazwać wyskok za miasto w takim wypadku.
Ja bym do Azji z ukochaną
@indeeed: alzheimer( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Jaka inwestycja? A czy inwestycją musi być kasa? Czy jak idziesz dajmy na to, na kurs językowy to inwestujesz w siebie czy nie? Dla mnie inwestujesz.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu