Aktywne Wpisy

1-1-1-1 +123
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

BlackenedBlue +185
a co mówili, że przecież za pudełko się nie płaci ani CD to taniej będzie, logistyka zniknie
łahah, to ja wolę sponsorowac fitgirl/dodi żeby ludzie to mieli za darmo
łahah, to ja wolę sponsorowac fitgirl/dodi żeby ludzie to mieli za darmo
źródło: temp_file6083212614556309232
Pobierz

Ona chce jechać na miesięczny wycieczkę po Azji (Tajlandia, Bali i jeszcze coś), a dla mnie nic ciekawego tam nie ma i już wolałbym wybrać się gdzieś co jest w Polsce.
#podroze #zwiazki #logikarozowychpaskow
@j3sion: Ja też.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Wole skromna kolacje dla rodziny, a miliony monet na podróże :)
Komentarz usunięty przez autora
Swoje zwiedziłem, ale też szybko zrozumiałem że jak podróżujesz to czekają cię wszędzie pułapki na turystów. Ja w większości organizowałem wszystko sam, czasem kupowałem tylko bilet i jechałem w nowe miejsce i ogarniałem wszystko tam. Czy doświadczenie
@AvantaR: I na czym ta inwestycja polega xD?
@zemsta_przegrywa na poszerzaniu horyzontow
Podam Ci przyklad z wlasnego podworka. Podrozuje sporo z rodzina i moj synek np w przedszkolu niejednokrotnie wyskakiwal sam z siebie ze wie co to za budynek ktory pani pokazuje i o nim opowiedzial albo jak pani pytala czy ktos wie gdzie jest cieplo w zimie to tez
( tak notabene moim zdaniem ma racje, taka podróż jest jedna w życiu i założe się o skrzynkę piwa, że nie masz pojęcia jakie piękne rzeczy potrafi skrywać świat )
Komentarz usunięty przez moderatora
kilkanaście tysięcy
podróż do krajów, gdzie obiad można zjeść za 2zł
wybierz jedno
@AvantaR: Dodaj: pod warunkiem, że masz dobrą pracę, masz gdzie mieszkać i jakieś oszczędności.