Aktywne Wpisy

straszny_cham +1690
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Fiutin +604
Pamięta ktoś jeszcze Discmana? Jak zakolak namieszał HRówie pętem w dupie, że jej kręgosłup pękł? XD
#afera #kiedystobylo #heheszki
#afera #kiedystobylo #heheszki
źródło: temp_file4559455159489570495
Pobierz

Ona chce jechać na miesięczny wycieczkę po Azji (Tajlandia, Bali i jeszcze coś), a dla mnie nic ciekawego tam nie ma i już wolałbym wybrać się gdzieś co jest w Polsce.
#podroze #zwiazki #logikarozowychpaskow
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Ja jestem świeżo co po studiach i zastanawiam się czy nie p-------c zadatku na mieszkanie na właśnie podróż dookoła świata :) Hajs jeszcze odłożysz
@RatKing: Nie, bo to nieduży koszt.
Ja bym po Azji nie chciał jeździć bo mnie te kraje nie kręcą. Czy wszystko w związku trzeba robić razem? Odpowiedź brzmi - nie.
@AvantaR: Z tych dwóch rzeczy które wymieniłeś masz korzyści, kurs da ci nowe możliwości pracy, a siłownia poprawi twoje zdrowie. Co da ci podróż do Azji? Choroby układu trawiennego, kilka fajnych fotek i w sumie tyle. Języka nie podszkolisz, bo po angielsku gadają mniej niż Polacy, tajlandzkiego czy chińskiego się nie nauczysz w miesiąc jak nad nimi nie siedziałeś kilka lat wcześniej.
Suma sumarum wybraliśmy Kanary w grudniu, gdzie temperatura będzie max 26 stopni plus wiaterek lekki i da się żyć.
Jak widać da się dogadać
@blindguardiano: Czyli jak ja lubię powiedzmy zbierać znaczki a ona piłować pazury to oznacza że związku nie będzie?
@maad: na wycieczce gdzie masz za wszystko zapłacone? Podróżuje się najczęściej dla przyjemności. Dla mnie to głównie jedzenie w nowych miejscach. Jednak nie jest to coś dla każdego. Widać OP woli zainwestować w bezpieczniejszy samochód, czy narzędzia które przeznaczy do pracy.
Może spróbuj jakiś kompromis wypracować? Podróż, ale nie aż tak daleko i nie aż za tyle? może połowę tej kasy? tak aby wilk syty i owca cała ¯\_(ツ)_/¯