Wpis z mikrobloga

Uwaga #pytanie
Pozwolilibyście pojechać swojej różowej do Berlina na wieczór panieński koleżanki? Mieszkamy dość blisko granicy, więc to miałby być wypad bez noclegu. Wyjazd busem, pobyt w jakimś klubie i powrót nad ranem. Ja jestem zdecydowanie przeciwny i zamierzam użyć wszelkich sił i środków, żeby nie pojechała. Uważam, że mogą równie dobrze jechać do Szczecina lub Poznania, gdzie jest dużo bezpieczniej, niż w tym islamskim bardachu. Pytałem kolegów o zdanie i każdy mnie popiera, jednak wiem, że są jakieś różowe, którym mężowie na to pozwolili. Niech ktoś się wypowie.
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki
  • 163
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Niebadzlosiem: Jezu, nie chodzi o wierność. Na tym polu nie mam żadnych wątpliwości. Chodzi tylko o bezpieczeństwo.

@Shyvana: No, wreszcie coraz więcej racjonalnych wypowiedzi :)

1. Na szczęście jedyną jej koleżanką będzie panna młoda. Reszty nie zna, bo to będzie jej przyszła bratowa.
2. Wolałbym uniknąć takiego stawiania sprawy. Postaram się odwołać do
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@JudzinStouner: w sumie to ze nie zna tych dziewczyn też może tu na niekorzyść dzialac.
Jak tak postawilam przez chwile siebie w takiej sytuacji to moze myśleć na takiej zasadzie, ze skoro ich nie zna, zna tylko narzeczona swojego brata a pozostałe 5 czy ile tam kobiet to przyjaciółki młodej ktore sie pewnie od szkoly znaja to jest troche w mniejszości decyzyjnej i po pierwsze ciezko sie postawic większej grupie,
  • Odpowiedz
@JudzinStouner: też bym nie puścił ze względów bezpieczeństwa. . Kumpel mieszkał w zeszłym roku przez 6 miesięcy w Koloni, za bardzo nie imprezował bo chciał jak najwiecej odłożyć, a i tak 2 razy miał sytuacje gdzie ratował kobiety z opresji przed muslimami
  • Odpowiedz
  • 0
@JudzinStouner: nie chce mi się czytać co inni napisali, ale moja była w Berlinie na panieńskim. Opowiadała ze impreza w klubach słaba, ciapate strasznie namolne i agresywne wobec dziewczyn, nie rozumieją że nie to nie i była nawet jedna nieciekawa sytuacja, kiedy to jakiś brudas ja za włosy ciągnął i potem głupio szczerzył. Tylko, że ona nie lubi tych "innych kultur" więc może taki podryw działa na liberalne młode dziewczęta.
  • Odpowiedz
@JudzinStouner: dobra weź dzbanie usuń ten wpis. Skoro i tak wiesz najlepiej i wiesz jak postąpić i chcesz swojej kobiecie kulę u nogi to to zrób a nie prujesz się do każdego kto ma inne zdanie na ten temat. Na mój komentarz pewnie też się zesrasz bo masz tak słabe nerwy, że bez kija nie podchodź.
  • Odpowiedz
  • 0
@JudzinStouner: wiem, juz wlasnie tez slyszalam takie glosy.
Ale sie nie martw, juz mam przeczytane polowe tego co bylo w bibliotece dostępne :D musialam jechac na inny wydział, ale bylo warto ( )

Wlasnie mialam mowic o tych przepisach dot. Gazu, byl watek tu albo na glownej tak ze 3-4 dni temu xD
  • Odpowiedz