Aktywne Wpisy

Ko_Otu +227
Żona rodzi, dajcie plusa na odwagę :D
Wychowam jak swoje
Wychowam jak swoje
źródło: temp_file3706837140408939250
Pobierz
Bakardi +1
Pytanie do kogoś kto ogarnia elektrykę, posiadam na klatce schodowej takie lampki mam założony włącznik schodowy na dole włączam światło u góry mogę wyłączyć i na odwrót. Sprawa wygląda tak że muszę podłączyć na tej klatce wzmacniacz sygnału wifi lecz nie posiadam tam gniazdka elektrycznego, czy dałoby radę jakoś przerobić jedna tą lampkę i podłączyć zamiast niej gniazdko elektryczne tak żeby cały czas tam był prąd pomimo wyłączonych/włączonych lampek na schodach? Proszę
źródło: 1000011876
Pobierz![Motorniczy dostał pięścią w twarz. Zareagował na p-----c na przystanku [VIDEO]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/c325b0049a6a4a8662cc75990f2c58c04ea0b97549587ac260933fe8eb9f8f8f,q80.jpg)

Pozwolilibyście pojechać swojej różowej do Berlina na wieczór panieński koleżanki? Mieszkamy dość blisko granicy, więc to miałby być wypad bez noclegu. Wyjazd busem, pobyt w jakimś klubie i powrót nad ranem. Ja jestem zdecydowanie przeciwny i zamierzam użyć wszelkich sił i środków, żeby nie pojechała. Uważam, że mogą równie dobrze jechać do Szczecina lub Poznania, gdzie jest dużo bezpieczniej, niż w tym islamskim bardachu. Pytałem kolegów o zdanie i każdy mnie popiera, jednak wiem, że są jakieś różowe, którym mężowie na to pozwolili. Niech ktoś się wypowie.
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki
Zdaję sobie sprawę że zapewne ciapaci w Niemczech nie mogą być wybredni, ale nie są chyba aż na tyle zdesperowani żeby zainteresować się dziewczynom z przedziału 3-5/10 jakiejś stulejki z wykopu, dorosnij :)
Rozmowa podstawą związku.
@emebotskcus: Nie chodzi o pieniądze. Po prostu, chodzi o to, że się boi i nie chce, żebym go miał.
No dobra, ale jak się nie zgodzi ze mną, to co mi zostaje?
@JudzinStouner: NIe.
Szkoda mi Ciebie. Pracowałem łącznie naście lat w różnych krajach europy i nigdy nie zwróciłem nawet uwagi na opisywane przez Ciebie zagrożenia. Znajomych miałem arabów, hindusów, murzynów, rosjan itd i wiem tylko jedno, w każdej społeczności są ludzie normalni i debile, to nie ma żadnego związku z ich narodowością. Za dużo prawackiej propagandy chyba łyknąłeś.
A potem będzie płacz "Po co ja tam jechałam, mogłam zostać w domu"
Sorry, ale nie ma sensu potem mówić, że jakbym wiedział, że się przewrócę, to bym się położył. Lepiej jednak się położyć.
@JudzinStouner: W Polsce też.
@lakukaracza_: W którym mieście widziałeś taką reprezentację bezrobotnych muslimów jak w Berlinie? xD Zejdź na ziemię.
Jak dziewczyna jest spoko i nie masz powodow do narzekan niech jedzie.
Po drugie primo ultimo xD panienski to specjalny dzien dla jej kumpeli. Niech jedzie nawet jak masz lekkie ale. Jak cos sie stanie i tak wyjdzie - lepiej teraz jak po slubie.
@bbsxbsbbsxbsbbsxbs: gość napisał "gdzie jest dużo bezpieczniej, niż w tym islamskim bardachu"
1. Powiedziales ze na poczatku miala opory, a potem stwierdzila, ze jednak chce jechać. Ja bym stawiala w takim przypadku na namowy kolezanek, ktorym nie chce odmówić i wyjsc na dziwaka, w sumie normalna reakcja ludzi, ale malo zachowawcza.
2. Jak użyjesz słów 'zabraniam Ci jechac', 'nigdzie nie jedziesz', 'zapomnij o tym wyjezdzie' to niestety efekt uzyskasz odwrotny do zamierzonego bo naturalna
Może porozmawiała z kimś na ten temat, ustaliła jakieś bezpieczne ruchy z koleżankami.
Gdybyś był normalny, to nie spiąłbyś tyłka, tylko zaproponował jakąś pomoc? Chociażby towarzystwo tak w razie czego, a nie skrajne zamykanie partnera w domu. Jakie to przykre ;)