Uwaga #pytanie Pozwolilibyście pojechać swojej różowej do Berlina na wieczór panieński koleżanki? Mieszkamy dość blisko granicy, więc to miałby być wypad bez noclegu. Wyjazd busem, pobyt w jakimś klubie i powrót nad ranem. Ja jestem zdecydowanie przeciwny i zamierzam użyć wszelkich sił i środków, żeby nie pojechała. Uważam, że mogą równie dobrze jechać do Szczecina lub Poznania, gdzie jest dużo bezpieczniej, niż w tym islamskim bardachu. Pytałem kolegów o zdanie i każdy mnie popiera, jednak wiem, że są jakieś różowe, którym mężowie na to pozwolili. Niech ktoś się wypowie. #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki
Idę w sobotę na panieński w Krakowie i jest takie samo prawdopodobieństwo, ze zabije mnie jakiś psychol jak i w Berlinie XD po prostu jej nie ufasz i w tym cały sęk.
Bo jak dotąd od przeciwników nie uświadczyłem sensownych argumentów poza "zabranianie jest c-----e". Tylko nikt nawet nie powiedział dlaczego. Za to są argumenty, żeby jednak zabronić.
@JudzinStouner: A widzisz, moja jest na tyle mądra, że wie że w samym damskim towarzystwie do Berlina to niebezpiecznie i nie borykam się z takimi dylematami
@JudzinStouner: hmm, może zastanów się czy chcesz z nią być skoro ma takie pomysły, koleżanki na pewno będą opitalać petardy murzynom i arabom, być może Twoja nie ale kto wie
@JudzinStouner: ja może nie tyle nie zabronionym, ile nie byłbym zadowolony z tego pomyslu ;-) zechce to i tak pojedzie a jeszcze bedziesz miał aferę ;-)
@JudzinStouner: Ciekawe czy te wszystkie mirki ktore piszą Ci jak to bezpiecznie jest w Berlinie byli nocą w klubach. W Polsce w klubach bywa niebezpiecznie, a co dopiero tam
@JudzinStouner: Niech jedzie, dobrze się bawi i najlepiej nie wraca bo z takim zjebem to i tak długo nie zabawi. No i w ogóle w Berlinie to wszystkie kobiety siedzą w piwnicach i nie wychodzą bo wszędzie polują na nie imigranci XD
@JudzinStouner: Ty się wykopków pytasz jak oni dla virtue signalingu dali by sobie przelecieć żonę, matkę i siostrę a potem udawali że to wszystko #urojeniaprawakoidalne Masz swój rozum to rób tak jak uważasz. Ty potem będziesz musiał żyć z tym co zaszło a to że już przed faktem masz takie przemyślenia, które ona ignoruje, będzie imo destrukcyjne dla waszej relacji.
@JudzinStouner: i co miałaby powiedzieć koleżance która bierze ślub i sobie wymarzyła Berlin? „Zmień plany bo nie mogę”. Nawet gdyby było z noclegiem to nie powinieneś jej truć, a tu bez...Przesadzasz maks. Lepiej szybko powiedz, że okej bo mało atrakcyjnie wypadasz w tej sytuacji.
@JudzinStouner To musi być zarzutka, nawet wyborna xD Znam dzieci które gdy przylatuja do rodziny w PL to się boją wyjść w miejsca publiczne bo PL po prostu nadal jest tak obskurna do dziś xD To så tej samej skali urojenia :P Tylko ze one mają maks 10 lat xD
@JudzinStouner ty kiedykolwiek widziałeś Niemcy gdzieś indziej niż w tv? Sam od 7 lat parę razy w roku przyjeżdżam na dłuższe okresy czasu do Niemiec ( najkrócej 2 tygodnie, najdłużej 3 miesiące) i podczas tych 7 lat ani razu nie miałem złego zdarzenia. Ofc pomieszkuje w dużym mieście i jest miło i bezpiecznie. Jedyne czego możesz się bać to zdrady lub gwałtu który może zdarzyć się wszędzie. Pozdrawiam
Bo w Berlinie jest niebezpiecznie, jest tam zajebiście dużo ciapatych
Dawno takiej bzdury nie słyszałem. Mieszkam w Berlinie i tutaj niema zajebiście dużo ciapatych a jak już są to oni nie chodzą na imprezy. W każdym razie chyba tłumaczenie tego Tobie niema sensu skoro traktujesz swoją dziewczynę jak małe dziecko które nie jest w stanie za siebie decydować.
Pozwolilibyście pojechać swojej różowej do Berlina na wieczór panieński koleżanki? Mieszkamy dość blisko granicy, więc to miałby być wypad bez noclegu. Wyjazd busem, pobyt w jakimś klubie i powrót nad ranem. Ja jestem zdecydowanie przeciwny i zamierzam użyć wszelkich sił i środków, żeby nie pojechała. Uważam, że mogą równie dobrze jechać do Szczecina lub Poznania, gdzie jest dużo bezpieczniej, niż w tym islamskim bardachu. Pytałem kolegów o zdanie i każdy mnie popiera, jednak wiem, że są jakieś różowe, którym mężowie na to pozwolili. Niech ktoś się wypowie.
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki
@gardan: To samo pomyślałem po przeczytaniu wpisu OPa ale powstrzymałem się z tym komentarzem bo za miły jestem.
Komentarz usunięty przez autora
@JudzinStouner:
jeden z sensownych argumentów: niewolnictwo w Polsce zakończyło się 154 lata temu
koleżanki na pewno będą opitalać petardy murzynom i arabom, być może Twoja nie ale kto wie
Chyba z 5 osób ci napisalo dlaczego a ty nadal swoje.
@JudzinStouner: Co to za niewolnictwo k---a? Już któryś dzieciak o to pyta. Skąd wy to zjeby bierzecie?
Dawno takiej bzdury nie słyszałem. Mieszkam w Berlinie i tutaj niema zajebiście dużo ciapatych a jak już są to oni nie chodzą na imprezy. W każdym razie chyba tłumaczenie tego Tobie niema sensu skoro traktujesz swoją dziewczynę jak małe dziecko które nie jest w stanie za siebie decydować.