Aktywne Wpisy

proweniencja +341

vieniasn +24
no i teraz nie czuję się bezpiecznie we własnym domu
ktoś tu był i naruszył spokoik izdebki to niewyobrażalne jest takie że ktoś był w jedynym miejscu na świecie które jest bezpieczne dla mózgu
straciłem ostatki spokoiku który był mi tak potrzebny
spokoik to najwyższa wartość a nie mam go
nie wiem jak tak żyć
ktoś tu był i naruszył spokoik izdebki to niewyobrażalne jest takie że ktoś był w jedynym miejscu na świecie które jest bezpieczne dla mózgu
straciłem ostatki spokoiku który był mi tak potrzebny
spokoik to najwyższa wartość a nie mam go
nie wiem jak tak żyć
źródło: temp_file3700780651222389400
Pobierz

Pozwolilibyście pojechać swojej różowej do Berlina na wieczór panieński koleżanki? Mieszkamy dość blisko granicy, więc to miałby być wypad bez noclegu. Wyjazd busem, pobyt w jakimś klubie i powrót nad ranem. Ja jestem zdecydowanie przeciwny i zamierzam użyć wszelkich sił i środków, żeby nie pojechała. Uważam, że mogą równie dobrze jechać do Szczecina lub Poznania, gdzie jest dużo bezpieczniej, niż w tym islamskim bardachu. Pytałem kolegów o zdanie i każdy mnie popiera, jednak wiem, że są jakieś różowe, którym mężowie na to pozwolili. Niech ktoś się wypowie.
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki
Mieszkałem w Hamburgu na najgorszej dzielnicy gdzie b----l sąsiadował z policja, co weekend wracałem koło 2-4 w nocy sam i nikt na mnie się tam nawet krzywo nie spojrzał. Wielokrotnie też byłem sam narąbany jak bela na różnych podziemnych dworcach i nigdy mnie nikt nie zaczepił oprócz ludzi pozytywnych.
Ubzdurałeś sobie coś i szukasz poklasku na portalu spierdoxów i prawaków gdzie tu Ci nawet piszą, że przesadzasz
@mk89: To nie jest kwestia zaufania, a troski o bezpieczeństwo. Nie rozumiesz, że kilka dziewczyn nie jest w stanie o siebie zadbać w przypadku napotkania nieodpowiedniego towarzystwa?
@JudzinStouner: Ja swojej pozwalam latać samej np do Londynu do koleżanki. Ona myśli, że ze mnie taki super mąż, a ja po prostu mam wtedy ciszę i spokój ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mk89: Od paru lat to prawie to samo. Pojedź i zobacz jaki element chodzi ulicami. W niektórych dzielnicach strach wyłazić z samochodu.