Wpis z mikrobloga

@MrFroyo: on ma ten slabszy (nie to ze duzo gorszy oprocz mocy tyle ze ja bym sie bal ze mi ktos w dupe wjedzie, mam zreszta elektryka 750w bedzie potrzeba to sobie i 1000w wstawie).
dzieki, zapytam.
  • Odpowiedz
@Majkel94: chodzi mi bardziej o baterie, w zime zrobisz na niej z 30km, wiem bo tak samo mam u siebie w elektryku, robi sie zimno i juz mi moc spada i baterii i silnika. teraz znow jezdze i mie ma porownania z tym jak mi sie c-----o jezdzilo w zime (+ sol zjadajaca lancuch i sprychy a nawet caly rower, w tym roku malowanie na grubo wszystkiego).

tam to ma
  • Odpowiedz
@acctim: Odblokowana TC (ta 50-tka) rozpędza się do około 75km/h, takim miałem okazje jeździć i do miasta był całkiem Ok o ile nie latałeś wcześniej czymś mocniejszym ;)
  • Odpowiedz
@baszmar: poczytalem troche i jakosc jest podobno mocno chinska.
trzeba robic przeglady (ciekawe czego XD) u dilera, nie wiem czy dam rade dojechac tak daleko XD

szkoda, mialem nadzieje ale chyba nie. w zasadzie kosztowo nie wychodzi tak zle ale podobno klamia co do osiagow w tych slabszych (bo i bateria slabsza), mam elektryka to wiem jak to jest (pod koniec baterii ledwo jedzie).

moze gdybym na oczy to widzial,
  • Odpowiedz
@acctim: Startowałem z zasięgiem 80km, jadąc na trybie eko faktycznie można coś w tej okolicy osiągnąć ale prędkość jest zredukowana do 45km/h. Zmieniając tryb na poziom 2 zasięg spada do 60-70km z czego realnie robiłem jakoś 40-50km, prędkość jaka osiągasz to coś w okolicy 60k/h, natomiast tryb 3 zmniejsza na dzień dobry zasięgi poniżej 50km i realnie pozawala przejechać około 25km ale prędkość jaka możemy odgadnąć to nawet 75km/h! Czy
  • Odpowiedz
@baszmar: moj rower sie rozpedza do 40-50 ale to jest max i do tego niebezpieczne na cienkich oponach i klockach hamulcowych ktore po prostu zjada. dlatego wlasnie ta slabsza wersja mi nie robi roznicy bo ja przynajmniej moge jechac poboczem a w motocykl juz wjezdzaja z tylu

https://www.alibaba.com/product-detail/2019-M6-Model-3000w-motor-full_62024544220.html problem jest w tym jaka cena za te motocykle jest uczciwa, wydaje sie ze 1/3 mniej jest realna a 4k w uk
  • Odpowiedz